Zaczynam kolejny sezon razem z kolejną zmianą sprzęta. 2 rok sprzęt tylko na torowanie, z papierami, zarejestrowany ale bez amp itp.
Sporo pracy i czasu upłynęło żeby go przygotować ale materiał do jazdy fajny. Pierwszy test wykonany i jedno co mogę powiedzieć, nie chwaląc żadnego ze sprzętów to kawasaki zx10r 2009, a Yamaha rn20 to całowicie inne motocykle... inne hamowanie, inaczej wczodzą w zakręty i w nich sie prowadzą, oddawanie mocy diametralnie inne, pozycja całkowicie inna...
Pomimo szoku doznanego na pierwszej przejażdżce zadowolenie jest :]
Tak powrót... Tylko ze znowu trzeba się uczyć jeździć Marka odpowiada, grunt to znowu zmienić styl jazdy ?
Plan mam taki... Kwiecień w pracy, Maj ze dwa razy na Radom no chyba ze Biala bedzie to raz biala raz radom, Czerwiec raz poznan, Lipiec szpital... Później wyjdzie w trakcie ale chciałbym do poznania jeszcze ze 3-4 razy pojechać do konca sezonu... Czas pokaze jak wyjdą te moje motocyklowe plany.
Z Białą jeszcze nic nie wiadomo więc nie biorę jeszcze jej pod uwagę... Oczywiście mogą dojść jeszcze inne mniejsze obiekty...