remont silnika w motocyklach klasy sport
Autor Wiadomość
żaba Offline
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,138
Reputacja: 11
RE: remont silnika w motocyklach klasy sport
według mnie można to odbierać tak .albo ktoś wierzy w tą naprawę albo nie ,można to zrobić bo sam osobiście to robiłem i się udało ,czy ktoś w to będzie wierzył czy nie to już nie moja sprawa ,dyskusja na ten temat, jest pewnie na wielu forach motocyklowych, tylko to nic nie daje bo każde forum rządzi się swoimi prawami ( nie wiem nie korzystam z innych ,choć pewnie dużo się nie mylę )
To wciąż masło maślane i w kółko to samo ............ ja robiłem i się nie dało to się nie da .ten kto to robił to się w ogóle nie zna, a i w ogóle to mit.......
sprawa jest prosta skoro się w ogóle udało o znaczy ,że można ,tylko trzeba FACHOWCÓW nie internetowych napinaczy ,czerpiących wiedze z neta ,muszę dodać ,że ja się za fachowca nie uważam, rozebrałem swój silnik i poskładałem ,wał i panewki zostawiłem fachowcowi no i nie możliwe ,wyobraźcie sobie ,że działa .......... Red_icon_cheesygrin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-11-21, 04:57 PM przez żaba.)
2015-11-21, 04:54 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: remont silnika w motocyklach klasy sport - przez BaCa - 2015-10-18, 07:29 PM
RE: remont silnika w motocyklach klasy sport - przez Blue - 2015-10-18, 07:59 PM
RE: remont silnika w motocyklach klasy sport - przez Blue - 2015-10-19, 06:02 AM
RE: remont silnika w motocyklach klasy sport - przez Blue - 2015-10-20, 06:35 AM
RE: remont silnika w motocyklach klasy sport - przez żaba - 2015-11-21, 04:54 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->