Z całym szacunkiem ale strasznie dupcysz Mad... Takiego jadu, zawiści i prowokacji się po tobie nie spodziewałem. Nie wiem jakieś ty rękawiczki przymierzał ale nie ma w nich ani 1 gumowego elementu.
Tylko z jednym mogę się zgodzić - że są drogie. Kupiłem je natomiast bo przede wszystkim mogłem, a po za tym jest mnóstwo innych argumentów.
Miałem dość tanich rękawiczek, w których puszczają szwy, a rzepy same się odklejają po pewnym czasie.
Zapięcie BOA to najlepsze rozwiązanie, z jakim się do tej pory spotkałem, które ma coraz szersze zastosowanie. Ostatnio widziałem je nawet w butach trekkingowych. Jak już wspominałem - ma dożywotnią gwarancję.
Protektory Knoxa podpierdalają nawet inni producenci do swoich produktów.
Tak wygodnych rękawic jeszcze na swoich spracowanych dłoniach jeszcze nigdy nie miałem, a przymierzałem ich wiele. Są bardzo dobrze dopasowane, nie krępują ruchów, bardzo dobrze czuć manetkę pod nimi. Nie jest w nich za gorąco ani za zimno. Mogę w nich pisać smsy na swoim smartfonie.
Rękawiczki mam od początku 2013 roku, a linka / żyłka przerwała się pod koniec tego sezonu. Zrobiłem w nich ponad 15 tyś km.
Nigdy nie kupiłbym już innych rękawiczek.
Przyznaj się lepiej Mad co ile ty musisz zmieniać rękawiczki i czy na pewno zapewniają ci odpowiednią ochronę cwaniaczku

?