No cóż .. może niedługo nie będzie już innych motocykli niż BMW .. Może to i dobrze bo wtedy nikt nie powie : pojechałem wolniej bo mój motocykl nie ma mocy

.. I to ma w zupełności rację bytu .. Nie ironizuję >> wtedy jest widać co zleży od kierowcy przecież ..
Niema się co spierać .. każdy wie swoje - ja będę się upierał że nie moc robi czasy na torze na naszym poziomie - chciałbym kiedyś pojechać tak jak moi koledzy teraz jeżdżą na 600 ccm .. a potem pomyślimy .. ALE PRZYZNAJĘ ŻE S1000RR jedzie BARDZO DOBRZE i POMAGA URWAĆ SEKUNDY I TO BARDZO !! WIEM TO I WIDZIAŁEM .. i TU MASZ RACJE w 10000000%
A pojechać mam jak ? Slovakia 2:30 i Brno 2:20 ?
Bo Slovakie w wariancie 1 na pierwszym wyjeździe pojechałem 2.29.197 .. to tylko Brno mi zostaje bo tam mam 2.24 czy 2.23 ile dobrze pamiętam .. ale sprawdzę w domu
Wyścig wygrałeś u Fiali w wolniejszych tak ? Czy na FUNCUP ? Bo ja zawsze miałem takiego pecha że za szybki byłem do 6-ciu kółek a za wolny żeby wygrać z zapierdalaczami co tam siedzą więcej niż ja ma włosów na głowie

..
Na wyścigu 8 kółek zwykle startuje z okolicy 30+ miejsca dojeżdżam 10-12 .. ale to różnie czasem 7 się zdarzyło w litrach

.. a wśród polaków 3-ci

.. tylko obaj dobrze wiemy że to wszystko zależy od składu ekipy .. Bo czasem to co się wykręci na QUALI daje ci pierwszą połowę szybkiej grupy a czasem kocówkę wolnej .... więc to żadne argumenty

... ale niechta bydzie

..
Byle do przodu .. a jak nie to i do tyłu co kto lubi

..