Motocykl a dyskopatia, wypukliny, przepukliny...
Autor Wiadomość
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

Liczba postów: 4,288
Reputacja: 3
RE: Motocykl a dyskopatia, wypukliny, przepukliny...
ja mam wrodzoną wadę kręgosłupa. najbardziej widoczne w odcinku szyjnym do tego jakieś inne duperele z tym związane m.in. mniejszy zakres skrętu głowy w prawo plus już 2 razy miałem problem z odcinkiem krzyżowym tzn. tak mi coś wlazło że gorszego bólu w życiu nie czułem. ostatnio to nawet spodni nie dałem rady sam założyć jak mnie zaczęło napierdalać. silne prochy i 10 zastrzyków w dupę z ketonalu i mniej bolało ale wraz czułem ból. w końcu odpuściło i narazie spokój. wydaje mi się że jazda na R1 wręcz mi pomaga niż powoduje że mnie boli kręgosłup. kiedyś byłem jakiś taki obolały ale już nie mogłem wytrzymać bo z tydzień nie jeździłem i sobie myśle chuj tam przejadę się zobacze czy dam radę. i po jeździe lepiej się czułem Red_icon_smile więc jak dla mnie jazda na Yamasze raczej nie pogorsza mojego stanu. Po ponad 700 km jednego dnia zsiadłem zmęczony ale plecy nie były jakoś mocno zmęczone. bardziej dupa i nadgarstki

2016-01-02, 12:40 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Motocykl a dyskopatia, wypukliny, przepukliny... - przez Kafel - 2016-01-02, 12:40 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->