Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada
Autor Wiadomość
BeMisz Offline
Moderator

Warszawa
brak

Liczba postów: 1,422
Reputacja: 4
RE: Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada
dostał bana bo punkty reputacji zostały przyznane z dupy... niestety nie mam screena tych tekstów, ale coś w stylu "za choinkę" "za fajną stopkę" itp. to jakaś kpina

dodał tych punktów około 7, jednej osobie - czyli Madowi - które niczego tutaj nie wnosiły
poza tym zostały one zgłoszone przez jednego z forumowiczów, że jest to ewidentny spam i się z tym zgodziłem

jeśli zależy Ci mad na punktach reputacji, to poproś o nie z sensownym uzasadnieniem - nawet wonsza

co do stopki, to ... nie pisz nieprawdy, bo to jakaś kpina jest, cytuje z mojego PRIVa do Mada:
"mam prośbę o zmianę sygnatury - strasznie "daje" po oczach, więc albo dasz tam linka, ale zmniejszysz grafę (do 1/4 aktualnej wysokości)"

jeśli uważasz, że to reżmi, to chyba masz zupełnie inną ocenę sytuacji i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem

każda duża grafika, która śmieci forum i burzy jego czytelność nie jest pożądana
poza tym jest to dodatkowe obciążenie transferu, co IMO jest zupełnie niepotrzebne

jeśli masz z tym problem, to pisz na PRIV, a nie wywalasz z jakąś petycją...
2016-01-12, 09:15 PM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada - przez BeMisz - 2016-01-12, 09:15 PM
RE: Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada - przez Milvith - 2016-01-13, 10:55 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->