jak zaproponowałem współpracę to dlatego że chciałęm zrobic coś dobrego dla ludzi
nie wnikam w twoje kłótnie i potyczki z moimi poprzednikami, ja wyjaśniłem wyraźnie o określiłem się: ja jestem na innym forum od 2011 roku jak kupiłem RN12 i moderacje zacząłem bodajże w 2013 roku.
nikogo nie banuje za pierdolety ! i nigdy przy mnie tak nie było. żadnych ludzie nie kasowałem ani nie niszczyłem postów. wręcz przeciwnie: jak kasowali posty na gsxr forum to byłem największym przeciwnikiem i to ja wprowadziłęm zakaz kasowania postów jakichkolwiek wszystko lądowało w koszu. NO ale co ja się w ogóle tłumaczę: nigdy nie miałęm złych zaiarów i sie to nie zmieni ale teraz zaczynam łączyć fakty: to ty absolutnie unikałeś tematu i zapewne to ty wpadłeś na pomysł zlikwidowania tutaj wonsza a nie jakiś kapuś co zazdrościł moich reputacji. teraz łącze też fakty że przecież jak dowiedziałęś się na zlocie ze to ja jestem moderatorem na innym forum to mina i tok mówienia lekko ci się załamał bo nie było to po twojej myśli tym bardziej że ja jestem otwarty na ludzi, uciąłeś ze mną wtedy temat odpychając i gasząc go. po prostu jestem dla ciebie wrogiem tylko dlatego że moderuje tamto forum z którego ty wyleciałeś (podkreślam nie przeze mnie).
co do reszty tematów już pisałęm nie interesują mnie żadne już tłumaczenia ani nie będę odpowiadał na zaczepki ani twoje ani innych bo nie ma sensu.
tak samo jak nie mam interesu jechać na ten zlot bo po co ? ty gadac ze mną nie chcesz, twoje słowa: "na innym forum nie można mnieć nawet swojej reklamy" tymczasem ja tu jestem skubany ze wszystkich przywilejów i non stop ostrzegany że jeszcze słowo i ban.
mylisz się jeśli myślisz że mi tak zależy
dziwię się tylko że wonsza uwaliłeś bo gość nie był nic winien a mnie zapewne zostawiłęś na pożarcie w temacie . hehehe. taktyka ? czuć warszawe ! dosłownie jak polityka.
pozdrawiam wszystkich