mad666 - nie chodzi tak do końca o nie używanie nazwy, bo przecież wcześniej nie było z tym problemu (zresztą można znaleźć to w wielu postach!)
mam prawo, jako admin i założyciel tego forum do odpowiedniej reakcji, na wypowiedzi, które w pewien sposób (słusznie lub nie) dyskredytują nasze forum w oczach użytkowników
mad, proszę cię, nie osłabiaj mnie takimi tekstami, że mój ton głosu się zmienił i nastawienie do ciebie - tylko ty i ja wiemy, że to jest wierutne kłamstwo i mamy jedynie słowo przeciwko słowu
(niestety przez takie "sprzedawanie" nieprawdy dużo tracisz w moich oczach, wręcz zamierzam się ciebie wystrzegać, bo widzę, że bardzo fałszywy z ciebie człowiek)
nie wpadłem na żaden pomysł likwidacji wonsza - bzdura absolutna! w miarę możliwości reaguję na spam, a że pojawiło się zgłoszenie, to poczyniłem czystki - IMO uzasadnione
poza tym wonsz dostał bana na 24h, a nie na zawsze! ktoś tutaj próbuje wyolbrzymić fakty
i o jakim łączeniu faktów mowa, że niby po 2,5 roku sobie przypomniałem o tym, że jesteś modem na innym forum i teraz chcę dobrać ci się do tyłka wywalając twojego kumpla (czyli wonsza)? to jakiś żart i cyrk! dorośnij człowieku i nie mieszaj ludziom w głowach!
uciąłem temat łączenia forów, bo nie chciałem tego robić i o czym dalej gadać? for jest dużo i niech sobie będą, nic mi do tego, z innymi forami i portalami też się nie chciałem łączyć - podziękowałem w mailach i tyle, czy jest w tym coś złego? mam za to przepraszać i się tłumaczyć esejami skąd wzięła się taka decyzja? nie zamierzam, bo ... zwyczajnie nic to nie wnosi i nie miałoby sensu.
i niby ty jesteś dla mnie wrogiem, że jesteś modem na innym forum, z którego NIE WYLECIAŁEM?
(masz złe informacje - przestałem się tam logować, a posta z wpisem o R1-Forum.PL wykasowałem zgodnie z prośbą/groźbą kogoś z administracji/modów, że będzie ban lub wykasowanie konta)
widzę, że moja niechęć do łączenia for to ciebie bardzo boli i nastawiasz się mega negatywnie do mojej osoby - może właśnie ty masz problem z tym, że to ja założyłem to forum i jest niby jakąś konkurencją dla "was"? bez urazy... mam to w poważaniu
z jakich WSZYSTKICH przywilejów jesteś skubany? wytłumacz mi to dokładnie - bez uciekania w dysputę dookoła tematu, bo jakoś mogłeś pisać (zanim nie uruchomiłem bana), masz awatar, możesz dodawać załączniki, wysyłać privy, pisać na czacie, itd. itp.!! WIĘC???
jeśli ci nie zależy, to sory, ale nikt cię tu nie trzyma... tak samo, jak nikt cię na siłę na zloty nie zaciąga
@NoExpert - unfortunately there are some guys who don't respect few rules. I don't like spam. I had to spent a lot of time cleaning the forum in the past. I waste few days of my holidays because some pricks couldn't argue using privs and they were fighting on the public. Believe me or not, but I have more important stuff in my private life to solve ASAP than trying calm down few punks here.
This time I've decided to ban a single user for 24h due to some spam in the reputation system and ... few days earlier I asked mad666 to change his signature because it was to large ... then ... BAM! Shit flooded the forum and one more time I have to explain the whole situation because someone (mad) is saying the lies and is trying to discredit me, our forum and our users... that said... unfortunately (once again)