Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Niestety one niewiele dają .. Przerobiłem to .. Wiem nawet gdzie w Przeźmierowie kupić te druciaki - bo to wcale nie takie proste w obcym mieście :
Z toru wyjeżdżasz w prawo w stronę Orlena .. na skrzyżowaniu prosto .. mijasz Orlen potem po prawej masz fajna knajpę a po lewo sklep spożywczy ... jedziesz dalej aż skończy się ciąg domów i po prawej będzie taki kompleks sklepów zbudowany w kwadracie .. skręcasz przed nim w ulice w prawo potem w lewo i jest parking ( ulica jest z kostki ) .. Idziesz prosto do kompleksu i po lewej stronie w środku pod koniec jest sklep z takimi duperelami od żelazka po klamerki do wieszania prania Red_icon_tongue i tam kupisz tych druciaków masę - są 2 rodzaje - taki srebrne matowe i jakby chromowane - srebrne na lustro Red_icon_smile ..
Wykupiłem wszystkie - pojechałem autem ubrany w kombik - mina starszej babki w sklepie >> BEZCENNA !!!
Niestety za 103 db zszedłem na 100 a limit był 96 .. i mało polatałem wtedy na Yamaha Street Experience .. Ale mam za to ZAJEBISTY DYPLOM OD YAMAHY POLSKA Red_icon_smile
2016-01-14, 10:53 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !! - przez A.S. - 2016-01-14, 10:53 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->