Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
To nie chodzi o to kto rządzi .. tylko często wielu ludzi ma pretensje to Toru że to że tamto .. a Sam prezes Toru Poznań ma tak grubą wypłatę dzięki niemu i taki BIUROWIEC ( jak będziecie w Poznaniu to zobaczcie jaki dojebany w ścisłym centrum stoi budynek AW !!!! ) i jego przydupasy mają taka kaskę że ONI REKAMI I NOGAMI bronią swoich ciepłych posadkowych kurwidołków Red_icon_smile ...
To nie oni wymyślają bzdurne przepisy .. ONI siedzą i myślą jak to utrzymać najdłużej jak się da Red_icon_smile ..
A do tej całej zabawy dopierdala się jeszcze mocno podejrzana delegatura Ochrony Środowiska .. z przepisami tak złodziejskimi że aż BOLĄ !!!  Otóż Tor odstał już kilka kar za głośność ..
Kar NIE SA NICZYM OKREŚLONE ( są UZNANIOWE - czytaj ile ci dam tyle masz zapłacić ) do tego sa kroczące .. jeśli pierwszym razem tor dostał 30.000 kary .. to następnym 50.000 zł kary a jak znowu przekroczy to 80.000 zł kary ( około tej kwoty dostali KARY w 2014 roku za wyścigi jakieś samochodowe chyba z DTM ) ... Urzędas z MOŚ jest BOGIEM i może wszystko wedle własnego upodobania .. itd ...
DŁUGO interesowałem się tematem .. długo drążyłem ... długo pytałem i dogadywałem .. nawet trafiłem na kolesia który chciał przyjechać do mnie do domu z Poznania i załatwić mnie i moją rodzinę .. wygrażał mi itd ..  Nie wiem czy to nadal tam jest pod tym tematem ( http://www.miastopoznaj.pl/blogi/759-do-...33b660b072 ) macie komentarze ( Ja : Arkadiusz Przybylski - często jest inne nazwisko bo po tym incydencie zmieniłem dane ) .. Leo Tony i Kasia Mała MI ( ta mnie nawet donosami do Skarbówki straszyła ) ... a tamten wysyłał mi groźby cały czas - potem sie wycofywał z tego więc zrzuty ekranu mu wrzucałem .. itd .. No poczytajcie sobie tam te komentarze pod tym tematem - zobaczycie z jakiego pokroju ludźmi trzeba tam walczyć Red_icon_smile .. Znowu długa historia .. w każdym razie MADE IN POLAND Red_icon_smile

Mały UP .. żydosław młodszy żąda 1,5 MILIARDA złotych Red_icon_smile dokładnie ...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-15, 09:40 PM przez A.S..)
2016-01-15, 09:39 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !! - przez A.S. - 2016-01-15, 09:39 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->