Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Autor Wiadomość
Draco Offline
88

unknown

Liczba postów: 322
Reputacja: 2
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Haha powiem Ci ze ten Leo Tony to calkiem ogarniety typ Red_icon_cheesygrin "wypierdalaj huju w dupe napierdalany" elokwentny i calkiem pomyslowy, najlepsze jest to ze niektorzy to na prawdziwych profilach pisza takie rzeczy i nie maja chyba poczucia jakich debili z siebie robia jak ktos kto ich zna osobiscie to czyta.

Ogolnie to ja unikam czytania takich rzeczy bo negatywnych wibracji mi wiecej w zyciu nie potrzeba ale jak sie ze smiechem do tego podejdzie to nawet fajnie sie czyta takich desperatów.

Kasia Mala Mi pewnie myslala ze jak mieszkanie o 20tys zl tansze to udalo jej sie zrobic blyskotliwy interes zycia,a teraz musi sie tak szmacić na portalach internetowych. To jest wlaśnie ta polskość ktorej nieznosze.
A to ze robi sie u nas wały na milionowe kwoty i ręka ręke myje to nie od dziś wie juz chyba każdy Red_icon_smile
Taki mamy klimat Red_icon_wink
Nie ma co narzekać, ta Pani ma tyle zdjec na FB ze mozemy odnalezc dokladnie jej domek i pozdrowić odciną pod oknami Red_icon_wink
2016-01-15, 10:07 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !! - przez Draco - 2016-01-15, 10:07 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->