jakie buty motocyklowe? alpiny, sidi, czy może coś innego?
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: jakie buty motocyklowe? alpiny, sidi, czy może coś innego?
Siupa >>> no nie trawę tego .. strasznie to dla mnie niewygodne, upierdliwe, zacina się suwak .. wyłazi mi nogawka od kombi i zacina się w suwaku .. Zasuwanie tego buta od tyłu to dla mnie katorga ..
W Gaerne tych najwyższych był jeszcze taki "lizak" z tyłu ... przez niego but był za ciasny lekko .. jak wkładałem buta ciągnąc za niego to się to urwało Red_icon_tongue .. no nie mam ani czasu ani ochoty się z tym bawić - a kupiłem je przez te zapinania pancerne jak w butach narciarskich i ochronę ogólnie też jak w narciarskich bo te buty były najsolidniejsze i najbardziej przemyślane pod względem ochrony nogi !

Alpiny są zaś tak wymyślone ( i te SMX i SUPERTECHY ) że miodzio - szybko, sprawnie, wygodnie i bezpiecznie ... Zjeżdżam to szybko mają schodzić z nóg .. zakładam to nie mam czasu się użerać z butami .. czasem trzeba też przebiec spory kawałek do biura czy do kumpla .. z tym też problemu nie mam ( chociaż z tym to akurat w żadnych nie miałem ) ..

Polecam jednak każdemu kto myśli o butach z tylnym zapinaniem żeby NA PRAWDĘ przymierzyli i przemyśleli czy im to zawadzać nie będzie - jeśli nie to spoko ... mnie to denerwuje Red_icon_tongue
2016-03-07, 07:56 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: jakie buty motocyklowe? alpiny, sidi, czy może coś innego? - przez A.S. - 2016-03-07, 07:56 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->