Pestek
Użytkownik

Liczba postów: 139
Reputacja:
0
|
RE: prosba o ocene rn 22 na szybko
(2016-05-02, 05:33 AM)kaczor_scigacz napisał(a): (2016-05-01, 09:38 PM)Pestek napisał(a): Jakoś też nie wierze w okazje. Bo gdyby tak było to w DE ceny za moto nie stały by w granicach 33-38tyś za te roczniki.
Jeżeli się mylę co do okazji to:
CZY KTÓRY KOLWIEK Z WAS SPRZEDAJĄC MOTO I WIEDZĄC ŻE JEST IGŁA WYSTAWIŁBY o 3-4 tyś taniej tylko dlatego by zrobić komuś prezent albo tylko dlatego że na allegro tyle stoją ?
Bo niemcy zarabiaja troche wiecej jak my to po primo a po duo od niemca kupuje sie uszkodzone moto bo wtedy cena jest duzo mniejsza i dlatego motocykle w Polsce sa tansze bo wiekszosc byla sprowadzona uszkodzona a po naprawie i tak wychodza duzo taniej jak cena rynkowa i jest to calkiem normalne
Nie wiem w ogóle na jaki temat piszesz cytując mój post. Bo zarobki to chyba nie wiele mają wspólnego z wartością motocykla (idąc tym tokiem to niemiec powinien sprzedawać moto taniej,bo zarabia o wiele więcej).
Co do uszkodzonych motocykli to chyba każdy zna tą praktyke i też nie wiem do czego się odnosisz.
A co do ceny itd. Ja dałem 34tyś za 2009r. salon Polska kupe dodatków akrapy,kierunki barracuda, klamki,crashe.
Dałem tyle bo i tak wyżej wymienione rzeczy bym albo wczesniej albo pózniej zmienił. Więc jak dla mnie cena była dobra a gdy będe sprzedawał to na pewno nie będe wystawiał za tyle co stoją na allegro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-05-02, 07:56 AM przez Pestek.)
|
|
2016-05-02, 07:55 AM |
|