Motocykl a dyskopatia, wypukliny, przepukliny...
Autor Wiadomość
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

Liczba postów: 4,288
Reputacja: 3
RE: Motocykl a dyskopatia, wypukliny, przepukliny...
Mi się ostatnio odnowił ból w odcinku krzyżowym i ciągle związany z prawą nogą. Jak ją podnosze wyprostowaną to zaczyna boleć. Ogólnie napieprza jak chodzę i przy zginaniu albo jak wstaje z krzesła to ciężko się wyprostować. A zaczęło mnie boleć myśle że po tym jak z kolegą rowerami sobie ćwiczyliśmy jazdę na kole. Na drugi dzień masakra. Po około tygodniu samo powoli wróciło do normy. Ale coś mam zjebane widocznie i jest czuły na takie różne fikołki. Mi lekarz ostatnio na izbie przyjeć powiedział że to zapalenie korzenia nerwowego ale chuj wie, może tak jak Balbina pisze jakaś przepuklina. Szprycowałem się środkami przeciwbólowymi jakoś chyba z 8 dziennie mi przepisał bo nie szło żyć. Tylko nie wiedziałem że po tych środkach są zaparcia. Już nie wiem co gorsze-nie dać rady siąść na kibel czy postawić "dwóje" hehe. Motocykl jest moją rehabilitacją. Widocznie trzeba gumować R1 a rowerkiem normalnie śmigać. Teraz zmieniam napęd najmocniejszy DID i czuję chcicę na jazdę bo już stoi tydzień z wiszącym jak szmata łańcuchem Red_icon_cheesygrin

2016-06-01, 10:25 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Motocykl a dyskopatia, wypukliny, przepukliny... - przez Kafel - 2016-06-01, 10:25 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->