A.S.
HULK

śląsk
K8 + K63 2021
Liczba postów: 3,210
Reputacja:
22
|
RE: RN19 dziwny problem z ładowaniem
Dlatego ja bym tak łatwo się nie poddawał .. To nic nie kosztuje a można zyskać .. Przynajmniej 50% upustu na ten wirolot ...
Sprawdź czy była akacja na to ... czy są jakiekolwiek ślady przeprowadzanych wymian - gdziekolwiek .. Widać gołym okiem że częśc jest ŹLE ZAPROJEKTOWANA !!! Jak oni to widzą i jak do tego podchodzą .. Mogło to spowodować ŚMIERTELNE zagorżenie dla życia i zdrowia .. blokada silnika przy 299 km/h przez taki urwany magnez to nie jest kurwa gra w bierki !!
Pisz do przedstawiciela .. Skierują Cie do Importera .. Niech oficjalnie odpiszą jak oni to widzą, Jakie jest oficjamne stanowisko Yamahy w tej konkretnej sprawie .. dlaczego teraz ta częśc jest DEFINITYWNIE poprawiona konstrukcyjnie .. Baaaa NAWET nie kupisz tej części w wykonaniu jaka ci się posypała .. To nie są żarty !!!
Mnie zbyli, ale nie dałem sie .. grzecznie ale stannowczo prosiłem o ugodowe podejście bo ja sobie zjebanego napinacza rozrzadu nie włożyłem do silnika !! No i utargowałem co się dało  ....
PRÓBUJ !!!!
Nawet jak ci to sprzedadzą za 800 zł to i TAK ZAROBIĄ .. zyskają klienta z konkretnym powodem do wierności Marce .. nikt nie straci a ty kupisz w uczciwej kasie ( no powiedzmy - bo to pewnie w produkcji to quwa 10$ kosztuje  )
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-06-15, 12:32 PM przez A.S..)
|
|
2016-06-15, 12:29 PM |
|