Byli u mnie pogadać

... Zobaczyli RN22 i podeszli ....
Fiszak >> no nie wiem, nie wiem .. teraz miałeś możliwość bardzo płynnej jazdy i w zakręcie na na wyjściach ... Kiedy cała moc raptownie wejdzie na koło to kolorowo nie jest .. ALE

.. Czym młodsza głowa tym lepiej więc myślę że 1.43 jest w twoim zasięgu - i to całkiem poważnie.. Pewnie teraz miałbyś 1.46 gdybyś nie stał na prostych

... Jeśli oddawanie pełnej mocy nie zaburzy ci stylu jazdy to będzie gruubbooo

...
No ale WÓR SIANA

.... to jest już prawdziwy problem

...
bart >> No ciężko powiedzieć jednoznacznie, co do przyczepności to klasa sama w sobie ale - no właśnie nie tak do końca .. Kręciłem się w koło 1.50 .. założyłem RS10 i 1.48 pykło zaraz na pierwszym czy drugim pomiarowym .. Opona ma super profil, bardzo dobrze trzyma tylko tutaj jest to ale .....
Mianowicie extremalnie miękka guma .. Moja była nowa, i przez 4 sesje po ok. 28 km środek znikł o połowę ( co po prostu SIĘ NIE ZDARZA w oponach na torze ) a boki przestały istnieć .. tzn. prawy - zeżarło go niemiłosiernie .. Obróciłem oponę - wjechałem i na szybkim lewym ( zakręt numer 10 ) dostałem takiego powerslajda na wyjściu że jajka miałem jak arbuzy od uderzenia w zbiornik a fotograf aż wstał z wrażenia - bo był pewien gleby

...
Opona złapała, dwa razy zatelepało kierą i po aferze ( kolejny raz Stich uratował mi życie ) .. ale jak już zjechana jest do ogranicznika to po zabawie w ostrą jazdę ..
Do tego nie bardzo wiedziałem jakie ciśnienie :? ... Zacząłem do 1.8 i potargało ją w cholere - skończyłem na 2.2 i jakoś tam było no ale z podkreśleniem na "JAKOŚ" .... tak że opona fajna tyle że na tor to taka w zasadzie coś jak SC-0 czy im podobne kwalifikacyjne .. miękkie jak aksamit - cytując klasyka

..
Za to kolejny raz z czystym sumieniem mogę polecić Supercorse SP .. Ta od 2015 ( chyba ) w wersji V2 jest super oponą .. Bez stresu starcza do 1.46 na Poznaniu jak mówili koledzy latający poniżej - tak od 1.45 zaczyna puchnąć dopiero .. Nie targa jej jakoś specjalnie, nie dostaje uślizgów na wyjściach na pełnym gazie .. Świetnie pracuje z antyhopem kiedy motocykla chcemy lekko uśliznąć na hamowaniu .. JEST SUPERR

..
Heheh .. nie, nie ci od RN22 to odjebali takiego mixa że ten z R1 poleciał a ten drugi zjechał z toru - położył moto na żwirze i poszedł patrzeć czy z kolegą wszystko OK

..