Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Byli u mnie pogadać Red_icon_smile ... Zobaczyli RN22 i podeszli ....

Fiszak >> no nie wiem, nie wiem .. teraz miałeś możliwość bardzo płynnej jazdy i w zakręcie na na wyjściach ... Kiedy cała moc raptownie wejdzie na koło to kolorowo nie jest .. ALE Red_icon_smile .. Czym młodsza głowa tym lepiej więc myślę że 1.43 jest w twoim zasięgu - i to całkiem poważnie.. Pewnie teraz miałbyś 1.46 gdybyś nie stał na prostych Red_icon_sad ...  Jeśli oddawanie pełnej mocy nie zaburzy ci stylu jazdy to będzie gruubbooo Red_icon_smile ...
No ale WÓR SIANA Red_icon_sad .... to jest już prawdziwy problem Red_icon_sad ...

bart >> No ciężko powiedzieć jednoznacznie, co do przyczepności to klasa sama w sobie ale - no właśnie nie tak do końca ..  Kręciłem się w koło 1.50 .. założyłem RS10 i 1.48 pykło zaraz na pierwszym czy drugim pomiarowym .. Opona ma super profil, bardzo dobrze trzyma tylko tutaj jest to ale .....
Mianowicie extremalnie miękka guma .. Moja była nowa, i przez 4 sesje po ok. 28 km środek znikł o połowę ( co po prostu SIĘ NIE ZDARZA w oponach na torze ) a boki przestały istnieć .. tzn. prawy - zeżarło go niemiłosiernie  .. Obróciłem oponę - wjechałem i na szybkim lewym ( zakręt numer 10 ) dostałem takiego powerslajda na wyjściu że jajka miałem jak arbuzy od uderzenia w zbiornik a fotograf aż wstał z wrażenia - bo był pewien gleby Red_icon_tongue ...
Opona złapała, dwa razy zatelepało kierą i po aferze ( kolejny raz Stich uratował mi życie )  .. ale jak już zjechana jest do ogranicznika to po zabawie w ostrą jazdę ..
Do tego nie bardzo wiedziałem jakie ciśnienie :? ... Zacząłem do 1.8 i potargało ją w cholere - skończyłem na 2.2 i jakoś tam było no ale z podkreśleniem na "JAKOŚ" .... tak że opona fajna tyle że na tor to taka w zasadzie coś jak SC-0 czy im podobne kwalifikacyjne .. miękkie jak aksamit - cytując klasyka Red_icon_tongue ..

Za to kolejny raz z czystym sumieniem mogę polecić Supercorse SP .. Ta od 2015 ( chyba ) w wersji V2 jest super oponą .. Bez stresu starcza do 1.46 na Poznaniu jak mówili koledzy latający poniżej - tak od 1.45 zaczyna puchnąć dopiero .. Nie targa jej jakoś specjalnie, nie dostaje uślizgów na wyjściach na pełnym gazie .. Świetnie pracuje z antyhopem kiedy motocykla chcemy lekko uśliznąć na hamowaniu .. JEST SUPERR Red_icon_smile ..

Heheh .. nie, nie ci od RN22 to odjebali takiego mixa że ten z R1 poleciał a ten drugi zjechał z toru - położył moto na żwirze i poszedł patrzeć czy z kolegą wszystko OK Red_icon_smile  ..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-07-06, 05:39 PM przez A.S..)
2016-07-06, 05:37 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !! - przez A.S. - 2016-07-06, 05:37 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->