Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19
Autor Wiadomość
szpaku88 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 255
Reputacja: 3
RE: Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19
(2016-07-29, 12:23 PM)PatrykNSR napisał(a): A ja bym Ci doradził nie kupowane RN19 ale pewnie mnie zjedzą. Dla mnie te motocykle są najbardziej awaryjnymi litrami w tym roczniku. Co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości. Jak lubisz latać na kole to panewa pójdzie prędzej czy później. U mnie w okolicy już 2 RN19 szlak trafił, jednak jest u Mawersa na reanimacji. Rozbieraliśmy te silniki to się przeraziliśmy, kosz napierdala jak w sieczkarni ale co się dziwić jak to ma z 0,5cm luzu Red_icon_cheesygrin Kup gixera albo dyche i będziesz zadowolony.

PS. Dla porównania Ci powiem, że kolega, z którym latam ma gixera k7 65tys przebiegu, wali kilometrowe gumy, przebija z 2 na 3 na kole, po torach lata i silnik zdrowy jak dzwon.

chyba te po 16Red_icon_smile Tu nikt Cie nie zje za pisanie takich głupot, co najwyżej rozbawisz towarzystwo, dawno nie słyszałem takiego farmazonaRed_icon_smile mam swoja rok czasu ok 8tysi dorobilem, i jedyne co naprawiałem to łożysko w kole jednokierunkowym przy rozrusznikuRed_icon_smile koszt 180zł. A szanujący sie mechanicy to właśnie ze wskazaniem na RN19 mówią ze tj bardzo dobra konstrukcja.

Jak sie kupuje szrot i leje sie motula z allegro i sie dolewa a nie wymienia itp to pozniej sie parchy rozpadająRed_icon_smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-07-29, 02:57 PM przez szpaku88.)
2016-07-29, 02:51 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19 - przez szpaku88 - 2016-07-29, 02:51 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->