szpaku88
Użytkownik

Liczba postów: 255
Reputacja:
3
|
RE: Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19
(2016-07-29, 12:23 PM)PatrykNSR napisał(a): A ja bym Ci doradził nie kupowane RN19 ale pewnie mnie zjedzą. Dla mnie te motocykle są najbardziej awaryjnymi litrami w tym roczniku. Co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości. Jak lubisz latać na kole to panewa pójdzie prędzej czy później. U mnie w okolicy już 2 RN19 szlak trafił, jednak jest u Mawersa na reanimacji. Rozbieraliśmy te silniki to się przeraziliśmy, kosz napierdala jak w sieczkarni ale co się dziwić jak to ma z 0,5cm luzu Kup gixera albo dyche i będziesz zadowolony.
PS. Dla porównania Ci powiem, że kolega, z którym latam ma gixera k7 65tys przebiegu, wali kilometrowe gumy, przebija z 2 na 3 na kole, po torach lata i silnik zdrowy jak dzwon.
chyba te po 16  Tu nikt Cie nie zje za pisanie takich głupot, co najwyżej rozbawisz towarzystwo, dawno nie słyszałem takiego farmazona  mam swoja rok czasu ok 8tysi dorobilem, i jedyne co naprawiałem to łożysko w kole jednokierunkowym przy rozruszniku  koszt 180zł. A szanujący sie mechanicy to właśnie ze wskazaniem na RN19 mówią ze tj bardzo dobra konstrukcja.
Jak sie kupuje szrot i leje sie motula z allegro i sie dolewa a nie wymienia itp to pozniej sie parchy rozpadają
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-07-29, 02:57 PM przez szpaku88.)
|
|
2016-07-29, 02:51 PM |
|