To zapewne wiesz już wszystko i wszystko co piszesz jest prawdą? Nie wydurniaj sie bo aż nieprzyjemnie się czyta takie posty! Ty zapewne należysz do grupy motul z allegro i maneta do końca na zimnym zanim rozrusznik skończy prace

i piec na stole za 3-mc. Nie przyszło Ci na myśl że jest mało silników dla tego żę RN 19 byla produkowana cale 2lata? I albo sie część rozpadla podczas wypadków, a część bezawaryjnie służy właścicielom? Koniecznie trzeba wspomnieć o tych co robili jak wyżej wspominałem.
Widze że Ty to pewnie wylatujesz już z garażu w pionie na kole i pewnie tak samo kończysz ? A po torze od startu 299 i lokieć START/META?
A i może coś o tym wiesz jak taki oblatany jestes?
https://www.facebook.com/DzikuskaGSXR/ph...=3&theater
Co ma wspolnego z jazdą czy pierwsze moto R1 czy co innego? Ja kupiłem sprzęc i ćwicze pod okiem profesjonalistów a nie po kątach na wsi...
A ostatnio też miałem sytuacje na drodze co doświadczony się przystawił i później musieliśmy pomóc pakować jego i jego sprzęt na busa...( na szczęście oprócz złamanej kostki, ręki, i lokci i kolan do kosci startych nic sie niestalo. Moto totalny gruz)