PatrykNSR
Dzida

Staszów
SC59 2014 Black
Liczba postów: 193
Reputacja:
0
|
RE: KAWASAKI ZX 10 2010 ROK PILNE
Panowie po co pisać głupoty o ramach jak się nie ma w temacie zielonego pojęcia. Miałem dychę 3-gen i moto petarda!!! Wszystkie R1 oprócz tej nowej (bo nie miałem okazji z taką latać) wciąga nosem, bez problemu. Moja miała 35 kola nalatane silnik żyleta. Zero stuków, puków. Nic nie rzęzi jak w r1. Jeśli chodzi o kulturę pracy tego silnika to cała konkurencja się chowa, na prawdę. Motocykl na 5 z zapasem obrotów robi licznikowe 299. Na torze byłem nim 2 razy i bardzo przyjemnie się prowadzi choć tutaj nie mogę zbyt wiele powiedzieć bo po torze latam sporadycznie narazie. W każdym badz razie opony pozamykałem i koledzy na konkurencyjncych litrach z podobnym doświadczeniem raczej mi nie odjeżdżali. Heble w serii slabe ale pomaga oplot i dobre klocki.
Żeby nie było, że jestem fanem marki, 1 raz w życiu miałem kawasaki, wcześniej hondy, teraz chce kupić gixa.
Ps. może zróbmy mały quiz, kto potrafi mi wymienić choćby 1 wadę fabryczną tej kawy, którą zauważyli użytkownicy tego motocykla albo do których przynała się sama marka. Tak dla przypomnienia w RN22 ile tego było? 10?20? TPS, napinacz, wiązka, pompa....... sprzeglo, uszczelka....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-08-18, 06:25 PM przez PatrykNSR.)
|
|
2016-08-18, 06:15 PM |
|