Zrobię małe odświeżenie Sprawa trochę się przeciągnęła, bo- mieliśmy problem ze smarowaniem a teraz jestem na urlopie. Nie mogliśmy dostać używanej pompy która miała by rotory w przyzwoitym stanie a Aso Yamahy wprowadziło mnie w błąd mówiąc, że takie rotory jako nowe nie są u nich dostępne. Więc zacząłem kombinować i mieli nam je na cnc wycinać więc już miał być pełny custom- dorabiane panewki, szlifowany wał i sztukowane rotory Opublikowałem taki troszkę złośliwy post u mnie na firmowym Fb oznaczając PolAndPosition, że w głowie mi się nie mieści, że tych rotorów nie ma i w 10 minut się znalazły. Fb to niesamowita siła- bez świadków mają ciebie w dupie a jak rzecz rozgrywa się z widownią to od razu mają inne podejście. Mam takie przykre wrażenie, że gość który odbiera telefon nawet nie wiedział co to jest więc łatwiej powiedzieć, że nie ma, żeby ukryć niewiedzę. Stanęło na tym, że czekam na nowe rotorki więc pompa oleju będzie jak nóweczka. Niżej kilka fotek Korbowód po obróbce, korbowód z paneweczką nową i jakieś foty ze składania. Zobaczcie na panewki. Wszystkie klękły