W piątek zrobiłem prawie 300km na kurczaku iii muszę przyznać, że jest dobrze! Pierwsze odczucia w porównaniu z poprzedniczką to rn32 jest wąskie i wysokie, ale strasznie leciutkie.. uwielbia zakręty! Ten tablet czy wyświetlacz mega sprawa, chociaż jeszcze do teraz go nie ogarniam, i mam przeczucie, że ze dwie sesje na torze bym zmarnował, żeby ustawić sobie kolor podświetlania

QS tez przypadło mi do gustu, ale mam wrazenie, że nie dziala tak miękko/gładko jak powinno (byc może to moja wina wynikająca z braku doświadczenia). No i te całe tryby.. Na cholerę jest ich aż 4?? Gdzie D to wgl nie wiem co tam robi, bo jeździć sie nie da

na A znowu erłan staje sie nerwowy, szarpie ale daje w palnik równo! Wg mnie 3 mapy by wystarczyły (race, rain i std. Żebym wiedział co i jak)... Chociaz brakuje mi już maszyn, ktore miały swoj wyznaczony cel - jedną mapę i nie było jakichś udziwnień. Kupowałem sporta to zapierdzielal, składał sie i siał terror, turystk był do czego innego itd.
Dostałem odpowiedz na temat powłoki ceramicznej odnosnie motocykla, bo musze przyznać, że żółty strasznie sie brudzi, i mocno sie zastanawiam, chociaz koszty nie małe.. Ale strasznie mnie irytują te robale na czaszy..
"Witam,
Oczywiście sens aplikacji powłoki jest. Przede wszystkim ułatwi ona pielęgnacje motocykla i zdecydowanie poprawi jego wygląd. Jak również ochroni lakier przed lekkim zmatowieniem i mikro ryskami.
Koszt takiej powłoki rocznej można wycenić na około 500-600 zł netto.
Pozdrawiam"
Fotki zrobiłem dosyć późnym wieczorem, bo telefon mi padł (przez kolegę Wonsza!

), ale cos tam żółtego widać