IV Zlot R1-Forum.pl 26,27,28.05.2017 - info.
Autor Wiadomość
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

Liczba postów: 4,288
Reputacja: 3
RE: IV Zlot R1-Forum.pl 26,27,28.05.2017 - wstępne info.
(2017-01-28, 07:09 PM)dodziu napisał(a): A tak mnie naszło, od czego masz ksywę Kafel? :-)

Tak jak Smoku pisze oprócz Kafla mówią na mnie różnie np. Fakir w pracy a także odmiany tego mój kiero wymyśla, ostatnio Flak. W podstawówce ziomki z pierwszej wiochy w której mieszkałem mówili Ślimak bo wielu uważa że jestem wolny. Byłem i pewnie jestem hehe gdyż i teraz narzekają na moje ruchy. Później w szkole średniej nie pamiętam w której klasie albo kolega z wiochy albo z klasy wymyślił Kafla. Jak pamiętam wzięło się to z tego że kiedyś walnąłem drzwiami od kibla jakiegoś koksa i ktoś powiedział że wychodze szeroko jak kafel czy coś w ten deseń. No i jakoś tak się przylepiło do mnie. Coraz więcej osób tego używało i zacząłem i ja tego używać. Wiadomo było tego więcej, wymyślali z innych klas jakieś Rekiny i inne także obraźliwe. W mieście w którym pracuje i mieszkałem przez 2,5 roku spora grupa nowo poznanych miejscowych znajomych mówiła Fakir ponieważ kiedys jak radio Pin było którego mój kiero słuchał była audycja o północy ,rozmowy z Fakirem i gadali o seksie. No to mówi że będe taki nasz Fakir bo chodze i pierdole o cyckach i takie tam Red_icon_cheesygrin

2017-01-28, 08:10 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: IV Zlot R1-Forum.pl 26,27,28.05.2017 - wstępne info. - przez Kafel - 2017-01-28, 08:10 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->