Grand Prix of Qatar runda otwierająca sezon już jutro w czwartek 23.03.17r....o-)o
Cześć wszystkim...o-)o
Coś się kończy i coś się zaczyna. Po szczegółowej obserwacji wydarzeń w przerwie zimowej przychodzą mi do głowy mieszane uczucia. Z jednej strony jestem zajarany do odciny bo kosmici wracają na wyścigowe tory, ale z drugiej strony dociera do mnie smutna myśl, że znowu w tym kraju było mi za dobrze. Trudno mi było przełknąć stratę Micka z kabiny komentatorskiej i to przez pewien moment mówiło mi, że to będzie kolejny inny sezon, ale skasowanie Polsatu Sport News z naziemnej TV i wymiana jego na ,,Trudne sprawy" i inną tego typu szmirę sprawiła, że przepraszam, ale wątpię.
Czytając jednak ostatni wątek jaki podjedliście tu na forum sprawia, że mam jeszcze nadzieje, że jakoś sobie poradzimy z tymi trudnościami i to do odciny hehe...o-)o Przez te parę dobrych lat zdążyłem zauważyć, że nie brakuje tu zakręconych fanów MotoGP...o-)o Mi pozostanie tylko dla zapominalskich przypominać jak zawsze co gdzie kiedy hehe...o-)o
Poniżej zdjęcie rozkładu jazdy od dobrego człowieka z rozpiską transmisji we wszystkich możliwych mediach...o-)o
PAMIĘTAJCIE ZMIANA CZASU W TEN WEEKEND
Pozdrawiam Was wszystkich do odciny i przepraszam za wyrażenie JEBAĆ SUPER POLSAT W NAZIEMNEJ do odciny...o-)o
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-03-22, 11:05 PM przez MReusz.)