No i dzisiaj pykło 180 km na r1 z Przemyśl-Domaradz-Sanok-Gory Słonne(serpentyny) -Bircza-Przemysl

więc tak z Przemyśla do Domaradza jechałem na std bo nie mogłem ogarnac trybu A gdzie moc jest oddawana gwałtownie

ale od Sanoka do Przemyśla zaryzykowalem na A i powiem wam jest spora różnica co do 12 ale mi taką charakterystyka bardzo odpowiada bo w trasie raczej górnego zakresu obrotów nie używam

ciągnie super a ten wydech to wymiata

jedna rzecz która mi nie pasuje to szarpanie przy niskich obrotach w korkach i trzeba pomagać sobie sprzęgłem oraz w zakręcie na trybie A dodanie gazu skutkuje często nerwowoscia moto ale to pewnie jest do wycwiczenia

co więcej...W zakręcie jest stabilna łatwo w niego wchodzi i trzyma linię ale jak mówiłem trzeba uważać z dodaniem mocnym gazu przy wyjściu w trybie A(tak mój znajomy rozwalił z zeszłym sezonie 22) no i może też hamowanie silnikiem jak dla mnie zbyt mocne. Albo mi się wydaje albo w 12 heble były lepsze ale z tym można coś zrobić
Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
Więcej porównań do rn12 będzie po niedzieli gdzie szykuje nam się świetna pogoda i TOPIENIE MARZANNY w Rzeszowie gdzie będziemy lecieć autostradą i tam wypróbuję jej zalety
Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka