Chcecie się pośmniać ? Taki zonk sobie zrobiłem :)
Autor Wiadomość
misiek84 Offline
Wariat

Kałuszyn
R1 RN12

Liczba postów: 1,351
Reputacja: 2
RE: Chcecie się pośmniać ? Taki zonk sobie zrobiłem :)
Hahaha Red_icon_cheesygrin Jakieś 3 lata temu miałem podobną przygodę tylko akurat nie ja zalałem ropy Red_icon_smile Jechałem sobie motocyklem przez Kałuszyn a tu przy zatoczce koło parku stoi sobie kilka moto na rosyjskich tablicach i machają żebym się zatrzymał. Zajechałem do nich i pytam się co się stało a jeden z nich pokazuje na wlew paliwa i mówi Diesel i że do dwóch tak zalali Red_icon_cheesygrin I proszą o jakiś ratunek mechanika lub coś innego żeby im pomóc. No to mówię "dawaj pan za mną" i zapchali motocykle do mojego brata i tam spuściliśmy z Fireblade i BMW s1000rr ropę podwieźliśmy jednego z bańką na Orlen po benzynę i pomoc została udzielona Red_icon_smile Honda ciężko zapaliła i pyrkotała trochę na początku a BMW zapaliło od strzała i od razu równo chodziło Red_icon_smile Rosjanie podziękowali ładnie, byli przeszczęśliwi, że mają maszyny sprawne bo w obcym kraju o 19 wieczorem to jest lekki problem jak taka przygoda się zdarzy i pojechali dalej ba Moskwę Red_icon_smile

Załączone pliki Miniatury

We włosach wiatr, w oczach łzy na liczniku czterdzieści trzyRed_icon_cheesygrin
2017-05-23, 07:25 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Chcecie się pośmniać ? Taki zonk sobie zrobiłem :) - przez misiek84 - 2017-05-23, 07:25 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->