naprawa/ pasowanie wału korbowego Yamaha r1 rn12 rn 19
Autor Wiadomość
Totem 2 Offline
Banned

Liczba postów: 89
naprawa/ pasowanie wału korbowego Yamaha r1 rn12 rn 19
Siema! Jako, że nieraz czytałem opinie min. ŚrubyR1 i różnych innych jegomościów o naprawach silników i ewentualnych rozbiórkach dołu silnika to w końcu się zebrałem, nakręciłem filmik, zamieszczam link, jak taki pasowany i złożony przez nas wał pracuje w bloku. Moim zdaniem nic mu nie brakuje, jest profi i kręci się jak na filmikach z taśmy produkcyjnej. Układ nie stawia, żadnego oporu. Jest to teraz dla nas temat bardzo na czasie, bo po słynnej akcji właściciele pierwszych r6 się na nas obrazili a drugie pół nie chce nam płacić za silnik tyle, żeby można to było zrobić na 100 procent więc tulei cylindrów robi się teraz u nas mało (w zeszłym miesiącu zaledwie 6 silniczków, w tym narazie 4 z czego jeden na wyjeździe) za to r1 rn12 i rn 19 z rozsypanymi wałami to 4 w tygodniu wyjeżdżają. Mamy full oryginalnych, nie naprawianych wałów. Obkupiliśmy się jak głupki. Dorwaliśmy dobry kontakt i na stanie mamy zawsze kilkanaście sztuk. Zobaczcie filmik i oceńcie sami czy naprawdę tych dołów nie można spasować i złożyć bez straty dla pracy układu korbowego. Czekam na merytoryczną dyskusję.

https://www.facebook.com/totem.grg/video...695484474/

Totem Garage 
503 797 747
www.facebook.com/totem.grg
2017-07-22, 11:33 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
naprawa/ pasowanie wału korbowego Yamaha r1 rn12 rn 19 - przez Totem 2 - 2017-07-22, 11:33 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->