naprawa/ pasowanie wału korbowego Yamaha r1 rn12 rn 19
Autor Wiadomość
Kejsi Offline
Młody
**

Liczba postów: 47
Reputacja: 0
RE: naprawa/ pasowanie wału korbowego Yamaha r1 rn12 rn 19
Szpaku ja od siebie mogę dodać że u mnie były robione tuleje, wal i skrzynia i jestem mega zadowolony, temat słynnej r6 każdy na tym forum zna ale każdy medal ma dwie strony i oddając im mój moto nie traciłem nic bo silnik był szrot, Karol nie wziął ani złotówki przedpłaty i umówieni byliśmy na to ze jak nie bd mi pasować to zabierają swoje graty ja resztę gratka i się rozchodzimy bez słowo, do tego dostałem pisemną gwarancje na naprawę że wszystkimi danymi moto, dowodów osobistych itp, jak pisałem erka lata jak wściekła i myślę że wyszedłem na tym lepiej niż miałbym kupić drugi silnik, koszta te same i mam pewność co w silniku siedzi, do tego wymagałem dobrej kompresji i taka mam ponad 14 atm.
Totemi zaczęli być aktywni na fejsie a to tylko potwierdza że robią robotę dobrze i solidnie.

Co do tematu to ja jestem zdania że wały i panewy są pasowane wymiarem wewnętrznym do wału a zewnętrzny w blok jest ten sam dla wszystkich, Karol gdzieś pisał o mojej wątpliwej wiedzy ale to ja umiem heftować ?
2017-07-23, 09:06 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: naprawa/ pasowanie wału korbowego Yamaha r1 rn12 rn 19 - przez Kejsi - 2017-07-23, 09:06 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->