Kolejna reklama farmazon, już szanse na wykazanie się/ naciągniecie kogoś na te wasze tony złomu mieliście. Wykorzystaliście ją poza granice możliwości. Jeśli wyciągacie wały z fz8 i reszta z używek od r1 to ok. ALE NIE JESTEŚCIE GODNI ZAUFANIA I KTO WIE ? CO ROBICIE Z WAŁAMI? MOŻE JAK ZATARTY NA 3cim TO WYCINACIE SZLIFIERKĄ I DOKLAJACIE Z TEGO CO NA DRUGIM ZLAPAL????

)))) Widzieliśmy już podobne zabawy w waszym wykonaniu

)) Widzę że wyszukanie w google, paru nazw urządzeń pomiarowych i warsztatów zajęło bardzo długo

Zapomnieliście hasła w momencie wyjścia afery? Ciekawe...
ode mnie telefonu kiedyś też zapomnieliście odbierać i oddzwaniać? Przypomne historie, dzwonie na tygodniu do was tak do was... Można zstawić moto na serwis bo problem z rozrusznikiem? Tak spoko można nie ma problemu. Mówie ok to w sobote podrzuce moto bo wyjeżdzam na wakacje i akurat miałem wylot z Warszawy. Jestem z Krakowa. I w sobote warsztat 3*3m2 nie odbiera tel od rana... i teraz co by było jakbym podjechał 300 km i zamknięte??? Żenada.
https://www.partzilla.com/product/yamaha...1411-00-00
tu macie info o wale i liste pasujących modeli
Jest pare YELENI co na allegro maja silniki od fz8 po 1600 z tymi wałami i nie wiedzą

może zrobie im darmową reklame ale co tam. To dla ludzi z forum będzie poprawna droga do tańszej pewnej naprawy.
korby/korba używki na allegro w dobrym stanie
panewki nowe w aso
a reszta gratów co tam wymieniłeś sie praktycznie nie psuje.
I najważniejsze, zaufany mechanik
Ktoś wyżej pisał w r1 ma być cały czas max dobrego orginalnego oleju i nie ma problemu z panewkami...