andreRLE
Użytkownik

Leżajsk / Rzeszów
RN19
Liczba postów: 283
Reputacja:
0
|
RE: Yamaha R 1 2007 rok-sprzedam !!!!
(2017-10-20, 12:55 PM)Paparazzi napisał(a): bart-bardzo dziękuję za Twoje zainteresowanie moim ogłoszeniem .
Zapewniam Cię że jestem w pełni świadomy ceny jaką zaproponowałem za mój motocykl
Zrobiłem to po rozpoznaniu rynku i ofert które aktualnie są dostępne w internecie.
Kierowałem się przy tym racjonalnymi przesłankami ,takimi jak : stan motocykla ,poziom wyposażenia,rocznik i konieczność angażowania środków finansowych w celu usunięcia wad czy drobnych usterek.
Tak jak napisałem w treści ogłoszenia - moja R 1 nie wymaga żadnych inwestycji wynikających z podanych powyżej powodów , posiada wiele niestandardowych elementów,do tego nie wymaga wymiany żadnych wydatków na rzeczy typowo eksploatacyjne-jak zapewne wiesz to są spore kwoty - to raz.
Po drugie: nie wiem czy zawsze tak robisz,że przeglądasz w sieci ogłoszenia np.ubranka dziecięce,karuzele,tudzież karmę dla zwierząt i napominasz sprzedających że zaproponowali zbyt wysoką cenę ???
Jak tak,to spoko - każdy ma inne hobby...
Po trzecie: jak chcesz zmieniać świat i z troski o kieszeń potencjalnego nabywcy mojej R1 , chcesz globalnie obniżać ceny jednośladów,to może zacznij w momencie kiedy będziesz sprzedawał swój motocykl ???
Daje like'a!
Odważni nie żyją wiecznie. Ostrożni nie żyją w ogóle.
|
|
2017-10-20, 02:18 PM |
|