Trening/ćwiczenia fizyczne przed sezonem - co i jak?
Autor Wiadomość
misiek84 Offline
Wariat

Kałuszyn
R1 RN12

Liczba postów: 1,351
Reputacja: 2
RE: Trening/ćwiczenia fizyczne przed sezonem - co i jak?
@simom68 mój zaczynał się o 19.50 Red_icon_smile Mieliśmy sparingi i............. miałem dziś nokdaun bo koledze tak ładnie wszedł prawy sierp na który z resztą trochę sam się nadziałem, że w ciągu sekundy usiadłem na dupie Red_icon_LOL I jeszcze w międzyczasie high kicka na głowę wyłapałem ale dobrze, że po gardzie się omsknęło to nie było negatywnych skutków tego Red_icon_LOL  No cóż nie pierwszy i nie ostatni raz Red_icon_wink

@Koczis kurcze Przyjacielu to podstawa i nie tylko ograniczyć ale całkowicie zaprzestań pić tego świństwa... Wiesz ile w coli jest cukru... ? Uwierz, że jak przestaniesz jeść słodycze i pić cole to zobaczysz pierwsze efekty na wadzę w niedalekiej przyszłości Red_icon_smile I jak po jakimś czasie będziesz miał niepochamowaną chęć na coś słodkiego to nie żałuj sobie i zjedz jakiegoś batona bo wtedy organizm potrzebuje cukru i sam się o niego upomni Red_icon_smile Ale ze wszystkich napoi czy to coli czy nawet innych owocowych zrezygnuj i zacznij pić wodę niegazowaną a zobaczysz, że będą tego same plusy Red_icon_smile

We włosach wiatr, w oczach łzy na liczniku czterdzieści trzyRed_icon_cheesygrin
2018-01-04, 10:24 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Trening/ćwiczenia fizyczne przed sezonem - co i jak? - przez misiek84 - 2018-01-04, 10:24 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->