V Zlot R1-Forum.pl 2018 - propozycje miejscówek
Autor Wiadomość
misiek84 Offline
Wariat

Kałuszyn
R1 RN12

Liczba postów: 1,351
Reputacja: 2
RE: V Zlot R1-Forum.pl 2018 - propozycje miejscówek
Jestem tego samego zdania co Rafał Red_icon_smile I według mnie jechać w to samo miejsce tym bardziej rok w rok to tak średnio... Red_icon_wink Mi najbardziej odpowiadała opcja nad morzem ale spoko rozumiem, że odpuszczamy skoro nie ma tam bardzo ciekawych miejsc i tras oprócz plaży w Chałupach Red_icon_wink Red_icon_cheesygrin Obecna lokalizacja też jest fajna bo będą ciekawe traski i będziemy mogli pojechać na grób Neo i zapalić mu świeczkę bo dla mnie będzie to ważny punkt zlotu. Tylko trzeba zakręcić się za innym ośrodkiem bo przy tym regulaminie to nie jest raczej odpowiednie miejsce dla nas Red_icon_cheesygrin Te 600zł za grilla uważam, że jest to cena z kosmosu ale jakoś można to przeboleć bo będzie nas trochę osób to nie wyjdzie jakaś ogromna suma na głowę ale wtf cisza nocna o 22!!! Przecież o tej godzinie to zacznie się najlepsza zabawa Red_icon_cheesygrin Red_icon_cheesygrin Red_icon_cheesygrin

We włosach wiatr, w oczach łzy na liczniku czterdzieści trzyRed_icon_cheesygrin
2018-02-04, 01:23 PM
Szukaj

Wiadomości w tym wątku
RE: V Zlot R1-Forum.pl 2018 - propozycje miejscówek - przez misiek84 - 2018-02-04, 01:23 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->