simon68
Administrator

Oświęcim
RN22,SX450,dzik
Liczba postów: 2,664
Reputacja:
9
|
RE: Niespodzianka po wizycie na hamowni ( GSXR-600 )
kiedyś było popularne coś takiego jak po niżej na zdjęciu, lecz to miało sens jak mechanik był fachowcem a nie taką popierdółkom jak w dzisiejszych czasach, raz jeden jedyny raz w swoim prywatnym sprzęcie a był to samochód trochę nie typowy bo PEUGEOT 1,9 benzyna 4X4 po sporych modach silnika itd. dałem se w salonie wymienić łożysko na wale, skusili mnie tym że łożysko przyszło w wigilię, i że święta itd. to zmienią mi go gratis, dodam że były to lata 90 i łożysko na wał było nie do kupienia tylko salon, w tedy nie było internetów itd.... pomyślałem ok nie będę przy karpiu śmierdział smarem, i za paznokci nie będę dłubać brudu przy wigilijny stole..... i ja kawusia czekam chopy robią ... 6 miechów kurwa słownie sześć tyle wytrzymało, bo matoły osłony przeciw pyłowe itd założyli na odwrót.... dobrze że miałem fakturę, i się nie zajebałem bo pierdolnęło podczas jazdy przy prawie dwóch pakach na blacie, jak tam wpadłem to myślałem że ich zajebie a w tedy ważyłem tylko 58 kilo na ich szczęście....
|
|
2018-02-12, 11:37 AM |
|