Przekrecona panewka zaraz po kupnie... pomocy
Autor Wiadomość
kondzio1b Offline
Użytkownik
**

Parczew
Yamaha R1 rn12

Liczba postów: 69
Reputacja: 0
Przekrecona panewka zaraz po kupnie... pomocy
Witam wszystkich użytkownikow forum!
Nie wiem czy dobrze trafilem z umiejscowieniem tematu, jesli tak to przepraszam i prosze o przeniesienie. Zarysuje wam problem. Kupilem swoja rn12 23 marca 2012 po czym motor stal jakies dwa tygodnie bo nie mialem czasu jezdzic przez studia, wymienilem olej( w misce olejowej byly opilki, pozostalosci z alternatora bo goscio mowil ze wymienial, ale nikt nie usunal opilkow....) i przyszlo do jazdy, motoru nie katowalem, nie latalem na gumie, nie bylo zadnego palenia nic z tych rzeczy. Nagle podczas jazdy zaczal sie stukot..... pojechalem do mechanika a on mi mowi, ze panewka... i mam takie pytanie do was bo rozmawialem ze swoim adwokatem i on mi mowi abym mial jakies roszczenia wzgledem wczesniejeszego wlasciciela, mechanik mi powiedzial ze panewka sie nie przekreci tak z dnia na dzien tylko to musi wynikac z jazdy poprzedniego wlasciciela( przy czym on poinformowal mnie, ze latal na gumie) i mam takie pytanie do was co robic? czy jechac z tym do rzeczoznawcy niech on mi napisze o tym opinie, ze to wynika z uzytkowania poprzedniego wlasciciela? Co moge z tym zrobic? pomozcie...
dodam jeszcze, ze przyjechalem tym motorem na kolach do domu (350 km okolo) po czym na miejscu zrobilem okolo 200 km)
"IF YOU EVEN DREAM OF BEATING ME YOU'D BETTER WAKE UP AND APOLOGISE"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-03, 07:35 AM przez kondzio1b.)
2012-05-03, 07:33 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Przekrecona panewka zaraz po kupnie... pomocy - przez kondzio1b - 2012-05-03, 07:33 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->