Przekrecona panewka zaraz po kupnie... pomocy
Autor Wiadomość
kondzio1b Offline
Użytkownik
**

Parczew
Yamaha R1 rn12

Liczba postów: 69
Reputacja: 0
RE: Przekrecona panewka zaraz po kupnie... pomocy
moj adwokat mowil ze trzeba bedzie powolac sie na rekojmie. powiem tak jesli chodzi o te dwa punkty to nie ma ich za bardzo w umowie, jest tylko ze kupujacy zna stan motoru czy cos takiego, adwokat mi powiedzial ze te klauzule wcale nie sa takie wiazace, aby nie bylo napisane jak w tym pkt 2 co napisal orko, ze nie bede mial zadnych roszczen. Bo jakby to bylo to popij woda. Ta rekojmia obejmuje wszystkich zgodnie z kodeksem cywilnym. chodzi tylko o to aby w przeciagu miesiaca od wykrycia wady zglosic to, czyli wyslac mu zawiadomienie o zaistnialej sytuacji i jakos to udowodnic, ze to sie u niego stalo... i tak sie zastanawiam jakby udalo sie uzyskac u rzeczoznawcy taka opinie ze panewka musiala byc juz wczesniej zjechana to czy jest jakas szansa na wygranie ewentualnej sprawy w sadzie.
I tak jak mowisz gruch, mozliwe ze byla zalana jakims doktorem i to ucichlo a ja jak zalalem swiezy, rzadki olej to wszystko wyszlo.
a jeszcze orko, to ze opilki nie byly usuniete to ja zobaczylem jak miske odkrecilem aby sprawdzic...
Nie nie to nie handlarz... osoba prywatna. a motor kupilem niedaleko Sokółki w miejscowosci Nierośnie.
"IF YOU EVEN DREAM OF BEATING ME YOU'D BETTER WAKE UP AND APOLOGISE"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-03, 10:14 AM przez kondzio1b.)
2012-05-03, 10:10 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Przekrecona panewka zaraz po kupnie... pomocy - przez kondzio1b - 2012-05-03, 10:10 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->