ROCES
Użytkownik

Liczba postów: 214
Reputacja:
1
|
RE: Yamaha R1 RN12 - wymiana kosza sprzęgłowego.
Firmę znalazłem przypadkiem:
https://allegro.pl/uzytkownik/stenmoto?order=m
Widzę, że mają negatywne komentarze dlatego najlepiej dzwonić przed zamówieniem. W moim przypadku było tak, że kosz był wystawiony za 499zł + przesyłka więc zadzwoniłem żeby wypytać co i jak to mi powiedział, że ściągają motocykle i na części rozbierają. Gość sam zaproponował, że jsk chce to może zdjać aukcje wtedy nie zapłaci prowizji i wyślę mi za pobraniem za 450zł. Z drugiej strony to bylo głupie posuniecie bo gdyby coś było nie tak to miałbym problem żeby to udowodnić. Właśnie przeglądam aukcje i widzę, że ogólnie jest mniej tych koszy niż miesiąc temu kiedy szukałem. Jest jakiś który ma niby 11tyś. Przebiegu za 399zł. Odnośnie tej ostatniej tarczy to sam nie wiedziałem jak ma być, w koszu który przyszedł ostatnia była o jeden ząbek przełożona, w moim były wszystkie tak samo. Oglądając na filmikach raz widziałem tak raz tak, aż zgłupiałem i założyłem u siebie wszystkie równo i teraz nie wiem czy ściągać dekiel i przekładać czy tak zostawić. Wie ktoś za co to jest odpowiedzialne, że ta jedna tarcza jest o ząbek przełożona?
PS. będę się rozglądać za koszami jak tylko coś znajdę ciekawego to wam podeślę. Szukajcie FZ1 do rozbiórki z 2013-15 najlepiej to wiadomo, że będą miały mniejszy przebieg.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-04-30, 07:16 AM przez ROCES.)
|
|
2018-04-30, 07:04 AM |
|