Zlot V. i pół. [emoji41] Kiełkowice Jura Krakowsko - Częstochowska.
Autor Wiadomość
simon68 Offline
Administrator

Oświęcim
RN22,SX450,dzik

Liczba postów: 2,664
Reputacja: 9
RE: Zlot V. i pół. [emoji41] Kiełkowice Jura Krakowsko - Częstochowska.
(2018-05-16, 08:58 PM)Koczis napisał(a): Ja tam tylko w lusterku coś zobaczyłem, ale obstawiam że było tak.
"Szybsza" grupa pogoniła do przodu i w pewnym momencie zjechała w prawo. Jako, że Was nie widzieliśmy, to gdy tylko zobaczyłem, Wasz zjazd w prawo, dałem po heblach, aby zjechać za wami.
W pewnym momencie zerknąłem odruchowo w prawe lusterko, a tam PEWUS, więc odbiłem w lewo i odpuściłem skręt. Co spowodowało, że później grupa pojechała za nami i zrobiliśmy chyba większe kółko powrotne hehehehe

Wnioski. Nie zap...lamy jak ma się zaraz skręcać, aby można było wcześniej ustawić się do skrętu oraz trzeba trzymać większe odstępy Red_icon_cheesygrin

e tam Kubuś zapierdalamy po to mamy R1 a nie jakieś tam srakie BMW z geesu,
tylko ten co nas nie widział zapierdzielał za wolno  Red_icon_banana
nie no dobrze było zobaczyłem, że taki jeden co mi pokazał  Red_icon_fuckoff  i coś nadmienił o dynamice jazdy, nie został na dole skrzyżowania by na was poczekać więc zjechałem niżej, i zagrałem na wydechach, jak zobaczyłem że lecicie, 
tak że wystarczy przestrzegać reguły nie widzisz ziomka w lusterku czekasz gdy zmieniamy numer drogi i potem faja, to nikt się nie zgubi a tempo przynajmniej takie że Piotruś od poniedziałku się męczy z filmikami co by ukryć licznik  Red_icon_cheesygrin Red_icon_cheesygrin Red_icon_cheesygrin ....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-05-16, 10:29 PM przez simon68.)
2018-05-16, 10:29 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Zlot V. i pół. [emoji41] Kiełkowice Jura Krakowsko - Częstochowska. - przez simon68 - 2018-05-16, 10:29 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->