GoProR1
Wariat

Zagłębie
GSX1300RAL716
Liczba postów: 1,072
Reputacja:
0
|
R1 RN22 2012 - pierwszy przelot
Wg mnie posiadanie R1 czy innego sporta nie zobowiązuje do zapierdalania. Daje taką możliwość, ale nie zmusza. Większość ludzi widzi to jako stereotyp: szlifierką jedzie, to pewnie super i szybko jeździ. Poza tym chęć posiadania danego modelu motocykla jest dla kogoś ważniejsza, niż to czy zamknie na nim oponę czy budzik czy ibie te rzeczy. Z różnych powodów: np. dla lansu albo dla jego osiągów czy możliwości. Sposób prowadzenia motocykla to wypadkowa tego jak chcemy a tego jak umiemy. Nie mam w rodzinie motocyklistów. W otoczeniu moim jeżdżę głównie sam, a moje wzorce to yt, ksiażki i Wy[emoji6]. Nigdy nie byłem na torze, ale wczoraj zamknąłem sobie budzik na motungu[emoji3] i jestem zadwolomy z tego, choć inni mówią co.to.za wyczyn.
Jednego kręcą winkle, innego przeciążenia z przyspieszania, a jeszcze innego lanserska turystyka czy środek do przemieszczania się w korkach albo only tor.
Bądźmy tolerancyjni, chociaż na ogół możemy się dziwić po co komu sport skoro nie zasuwa. Każdy ma inne potrzeby. Jeden chce 3x dziennie, a inny 1x w miesiącu.[emoji12] Bądzimy tolerancyjni, ale szczerość przede wszystkim na tym forum[emoji56] Niech każdy pisze co myśli i czuje, a drudzy niech nie walą z tego powodu focha. Każdy z nas jest inny, choć tutaj na forum trochę jesteśmy do siebie podobni.[emoji6] Amen[emoji48]
"Prawym nadgarstkiem regulujesz poziom frajdy z jeżdżenia."
Donny Greene
|
|
2018-05-23, 03:12 PM |
|