Zlot V. i pół. [emoji41] Kiełkowice Jura Krakowsko - Częstochowska.
Autor Wiadomość
simon68 Offline
Administrator

Oświęcim
RN22,SX450,dzik

Liczba postów: 2,664
Reputacja: 9
RE: Zlot V. i pół. [emoji41] Kiełkowice Jura Krakowsko - Częstochowska.
(2018-09-17, 09:02 PM)A.S. napisał(a): Ja byłem w sumie 5 czy 6 godzin z wami ale takiej dawki humoru to qufa .. szczerze .. nie dostałem od kilku ładnych lat ... EKIPA jest WYPIERDOWA Red_icon_smile .. Szkoda mi tylko BEMEKi .. bo jak widać, co zlot to wali focha ( HEHEHH !! ) Red_icon_smile ... więc może róbmy góra 2 - 3 zloty w roku bo szkoda tej fury !!! Red_icon_smile

Cała reszta >>> PIERWSZA KLASA >>> mam naładowane akumulatory śmiechem na całą zimę !!!
DZIĘKI WIELKIE !!!! I sorry że zeżarłem wam kiełbasy sztuk dwie i jedna kaszankę ale poważnie .. 860 km zrobiłem żeby kupić moto  i móc do was w niedziele przyjechać na 2 kołach innych niż rower Red_icon_smile Red_icon_smile Red_icon_smile !!

e ostatniego focha załadowała inna beemka, i temu Ruby kupił drugą, ale widać szybko się uczy co znaczy znaczek BMW Red_icon_tongue2 ....
ale mówiłem mu że pewnie immo się skichało, tak że to w sumie nie wina beemki, ino tego że Ruby robił dodatkowe zabezpieczenie u amatorów ...
Asior a następnym razem pijesz  Red_icon_tongue2

szybkie drogi są dla szybkich motocykli, szybkie zakręty dla szybkich motocyklistów....
na chuj koni kupa jak kierowca dupa.........
GAZU PIZDO..........

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-09-17, 09:20 PM przez simon68.)
2018-09-17, 09:19 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Zlot V. i pół. [emoji41] Kiełkowice Jura Krakowsko - Częstochowska. - przez simon68 - 2018-09-17, 09:19 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->