(2012-05-14, 10:20 AM)BeMisz napisał(a): cieszy mnie Twoja znajomość niemieckiego u mnie niestety dużo gorzej
czy dobrze usłyszałem, że w tej R1 jest zamontowany Bazzaz?
BTW - gdzie wyhamowywałeś swoje sprzęty? w Polsce?
U mnie tez z niemieckim nienajlepiej bo mi ruski do glowy wbijali z 8 lat i angielski z 14 ale na obrazku pod koniec jak wol jest napisane 200 PSI i preis 26 500 Euro
Nizej jest wykres mojej 2ex 2003 R1 z gornym tlumikiem Microna plus oryginalne kolektory i Exup (w sumie bez znaczenia bylo czy zakladalem koncowke stalowa czy carbonowa), plus filtr KN, Graves Velocity Stacks i chyba byla juz po wywaleniu AIS'a ale nie pamietam czy juz po wstawieniu PC3 (mialem 2 wersje: r na [poczatku i USB). Dorzucam tez porownanie wykresow mojej 03 z pelnym Micronem itd. z kumpla R1'03 na pelnej Yoshimurze RS3 (mape mial ustawiana pod zestaw gdzies w Holandii, ja wgrana ze strony Dynojeta). Mam jeszcze gdzies chyba wykres mojej R1 z dolnym kolankiem Micron ale troche tych wydrukow z hamowni nazbieralem i musze poszukac/poskanowac wiec na razie wrzucam to co mam na kompie.
R1ki mierzylem u Dzieciola w http://www.transbike.pol2.com/ (z tego co wiem jedyna hamownia w okolicy po tej stronie Wisly).
Jak macie swoje wykresy to wrzucajcie tez, bedzie do czego porownac motocykle a i wlasna baze pomiarow zrobimy
I porownanie 2003 R1: Micron Serpent z Yoshi RS-3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-14, 11:25 AM przez marider.)