Blad 46 "Error pokazateey voltage on the ignition module"
Autor Wiadomość
Malina6 Offline
Młody
**

Liczba postów: 27
Reputacja: 0
RE: Blad 46 "Error pokazateey voltage on the ignition module"
(2019-09-11, 01:19 PM)żaba napisał(a): Mam nadzieję, że temat załatwisz Red_icon_wink Jeśli byś potrzebował pilnie, to mam koło magnesowe,po przebiegu   14 tyś, jednak to nie poprawione, zmieniałem u siebie i stare mi zostało. Ale to tylko jak pilnie będziesz potrzebował bo wiadomo , że też kiedyś może strzelić , a kiedy to nikt tego nie wie Red_icon_wink

Witam ponownie. Trochę mnie nie było bo troszkę było na głowie a moto czekało na magneto. Koło magnesowe dostałem z Polski od chłopaka co je regeneruje i muszę przyznać ze wyglada bardzo solidnie i widać gołym okiem ze jest lepiej wykonane niż te oryginalne (case metalowy w środku napewno mocnej trzyma niż ten plastik) motor złożyłem do kupy przy okazji kolega rozcial mi kata i wyjął to zbędne rzeczy.  Ogień wali fajnie tylko ze teraz pojawił się problem i znów nie wiem gdzie szukać przyczyny. Mianowicie cały czas nabiera temperatury mimo ze wiatrak się zaczyna kręcić i przy bodajże 117 stopniach swici kontrolka czerwona od temperatury a on jeszcze dalej nabiera temperatury aż do 125... Zgasilem zapalilem I tak się powtarza za każdym razem. Co zrobiłem zle?
2019-10-10, 07:28 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Blad 46 "Error pokazateey voltage on the ignition module" - przez Malina6 - 2019-10-10, 07:28 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->