Ostatnia azjatycka prosta Grand Prix Malezji i BONUS PACK Ipla Phillip Island...o-)o
Autor Wiadomość
simon68 Offline
Administrator

Oświęcim
RN22,SX450,dzik

Liczba postów: 2,664
Reputacja: 9
RE: Ostatnia azjatycka prosta Grand Prix Malezji i BONUS PACK Ipla Phillip Island...o-)o
(2019-11-03, 08:24 PM)Grzegorz86 napisał(a):
(2019-11-03, 09:52 AM)simon68 napisał(a): Asior bo to jest tak.....

(...)dla czego jako jedyny bez kary nawracał i jechał pod prąd,każdy mówił że trzeba mu wybaczyć(...)

Oglądałeś ten wyścig? chyba nie... albo już Ci pamięć szwankuje przecież dostał karę przejazdu przez depo 

A.S. tutaj prawie każdy patrzy przez pryzmat Rossiego a MM powoli odbiera mu jego rekordy więc lubiany tu nie będzie i nawet jak pojedzie wyścig taki jak dzisiaj i z tak dalekiej pozycji przebija się na 2 miejsce to będzie marudzenie co to za mistrz że tylko drugi, że się przepychal itp  Red_icon_tongue

a ty oglądałeś ?? uważasz za te wszystkie popisy które on tam wyprawiał to depo jest OK, czarna flaga na dzień dobry...
jeszcze raz napisze są zasady ale nie dla wszystkich..... 
regulamin o jeździe pod prąd był znany przed tym wyścigiem i co!!!!!!!!!!!!!!
a jemu palma w tedy odbijała rozbijał się o wszystkich... tak tak wiem incydent wyścigowy że Rosi na trawie wylądował....
ciekawe czy jak ja bym tam jechał to też by tak na mnie wpadł i... jak myślisz ??

szybkie drogi są dla szybkich motocykli, szybkie zakręty dla szybkich motocyklistów....
na chuj koni kupa jak kierowca dupa.........
GAZU PIZDO..........

2019-11-03, 08:33 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Ostatnia azjatycka prosta Grand Prix Malezji i BONUS PACK Ipla Phillip Island...o-)o - przez simon68 - 2019-11-03, 08:33 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->