Pita
Użytkownik

Gdynia
Liczba postów: 230
Reputacja:
0
|
RE: Ostatnia azjatycka prosta Grand Prix Malezji i BONUS PACK Ipla Phillip Island...o-)o
(2019-11-03, 09:28 AM)A.S. napisał(a): No jednak "Mareczek" zrobił swoje ... a ten Kłartararo poza wymachiwaniem to gdzie był ?
Viniales .. no cóż, należało się i tutaj widzę wyczekiwanego przez was pogromcę MM ..
Rins >> dla mnie to co Suzuki wyrabia na torze to szacun ... szkoda że jest jak jest ...
Rossi robi za zapchajdziurę, Dovi jeździ jak ja na litrze ... na prostej ogień w winklu stoję .. ..
ZARCO >>> tu się cieszyłem i mocno kibicowałem .. nareszcie wraca gość który robił z motocyklem MotoGP to co robił z Moto2 ... szczerze to wolałbym oglądać walkę MM i Zarco w czołówce niż Vinialesa i MM ... no ale skończyło się też jak skończyło i wielka szkoda ..
A co do Q2 .. to strasznie boli mnie taka jazda po MM .... Jak WSZYSCY inni holują się za MM to super, świetnie ale mają tempo .. kurwa cud - miód .... jak MM mówi że źle się czuje na torze, nie jest mocny .. i chce się poholować, chce PODPATRZYĆ Fabio okrzykniętego JUŻ największym jego pogromcą .. chce zobaczyć gdzie może być atakowany i jak jeździ ktoś tyle szybszy od niego to od strzała głupie hejty lecą jakim to MM nie jest chujem >> NA PRAWDĘ ???
Jeśli tak, to dlaczego Fabio nie wjechał i nie robił swojego ? Dlaczego tak go w dupę parzył MM ? I to 93 robił gierki ? On chciał jechać za najszybszym tak jak WSZYSCY inni robią jadąc za nim ..... Jakbym był najlepszy ( tak jak Quarr.) to wyjeżdżam .. napierdalam i chuj mnie obchodzi kto tam za mną jedzie .. a nie jadę 30 km/h mówiąc >> no dawaj MM wyprzedź jak tylko pojedziesz to cie opierdolę żeby ci pokazać jaki cienki jesteś .. TO TAKIE podejście to nie jest gierka tak ? Aaaa .. przepraszam ... takie zachowanie to jest genialna taktyka na pokonanie MM .. no tylko w wyścigu ujj z tego wyszło .. ...
Poważnie >> nie kumam dlaczego na człowieka który ożywił ten sport i podniósł go poziom wyżej i ogarnia motocykl lecący po asfalcie w sposób jakiego nie umie NIKT INNY, sypiecie takie hejty ... cieszę się za to że pokazuje nadal co potrafi i zgarnia następny tytuł !!!
Mareczek zrobił swoje ??? Chyba jednak nie bo nie wygrał a to pewnie chciał. Dokładnie taki sam start jak Mugello 2015. Dovi też miał bardzo dobry start i prawda jechał szybko tylko na prostej.
Ogólnie całkiem dobry wyścig I było nawet kilka przetasowań . Rossi uważam ,że bardzo dobrze tak samo jak Zarco. Szkoda ,że nie ukończył ale to nie była wina Mira i nie powinien dostać długiego okrążenia.
Co do Q2 Marquez ostatnio zachowuje się jak Ianone kilka lat wcześniej i podobało się to ??? Chyba nie bo pamiętasz jak to się skończyło. Teraz on wjeżdża do pitline a jego mechanicy patrzą co robi debiutant. No zajebiscie tak mistrz zdobywa PP?? Każdy ma swoje zanie nie neguje niczego i szanuje każdego zawodnika MotoGP i nie tylko. Mareczek ma talent i ciężko pracuje ale nie muszę go lubić i nie lubię. Myśle ,że nikt go nie hejtuje tylko wyraża swoją opinie. I ożywił MotoGP tak samo jak Rea WSBK  Inni zawodnicy ożywili ten sport.
Go Big or Go Home
|
|
2019-11-04, 04:11 AM |
|