23bula02
Młody

Kalisz
R1 rn19
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
|
Mały albo wielki kłopot rn19
Siemanko ludziska.. Przestudiowałem każda ze stron na forum... Szukam mechanika godnego uwagi.. Nie żadnego paprusa. Problem jest następujący.. Moto r1 rn19 2007r 32tys nabite. Pod koniec sezonu 2019 regolacje nowe sprzęgło, nowy rozrząd (napinacz + łańcuch) olej motul 7100, wszystkie uszczelki wydechów nowe (zwał jak zwał) wszystko było gitarka.. 290 leciutko było a i nawet troszkę więcej.. Ostatnio dosiadam swoją dzidę i mam problem.. 238km, 240 km z wielkim problemem.. Dodam tylko ze 1,2, bieg ogień.. Niestety dalej 3,4 zaczyna się lipa.. Wymieniłem filtr, wyregolowalem egr (czy jak to się tam zwie, oczywiście nie sam tylko u goscia którego mi polecili) jednak coś się odpierdaczylo... Na ten moment dochodzę do 240 i za cholere nie idzie więcej... (zbędne komentarze typu "moto nie jedzie jak ci pomóc darujmy sobie) szukam mechanika godnego polecenia być może to pierdola.. Lub nie.. Zębatki i łańcuch też nowe.. Naprawdę dużo wsadzilem w ten egzemplarz a to taki zonk.. Jak ktoś. Ma kogoś naprawdę godnego polecenia w okolicach kalisza nawet do 100km to prośbą ludziska.. Dajcie cynk.. Pozdro!
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-04-04, 11:03 PM przez 23bula02.)
|
|
2020-04-04, 10:59 PM |
|