Koronawirus vs. zloty, spoty, torowanie 2020
Autor Wiadomość
zwir0 Offline
Użytkownik

Kraków
RN12 '04

Liczba postów: 148
Reputacja: 0
RE: Koronawirus vs. zloty, spoty, torowanie 2020
(2020-03-30, 07:47 PM)shogun_zag napisał(a): Simuś, ja ino wybrane fragmenty słucham, a w piwnicy z dębówką (o ogórkach nie wspomnę) mogę siedzieć Red_icon_cheesygrin 

Wracając do tematu ...
... proszę Was! Poświęćcie ok. 30 minut i wsłuchajcie się w poniższy filmik,
który dobitnie wyjaśni Wam ... o co chodzi. Bo jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o ... Red_icon_smoke

O wszystkim opowiada pewien kontrowersyjny człowiek, znienawidzony przez system - sprawdźcie go
Sprawdźcie również fakty obecne i historyczne, o których mówi, przeczytajcie komentarze pod filmem.
Sądzę, że po tej dawce światła na ten temat nie będziecie mieli złudzeń, że żyjemy w matrixie Red_icon_mad

edit:
Tu macie uzupełnienie do powyższego:
https://rafzen.wordpress.com/2020/03/28/...aly-swiat/
Ile w tym jest prawdy? Nie wiem, ale wydaje się być logiczne.
Wszystko ok, bo moje podejscie to pseudemii jest jakie jest, ale jak widze typa, ktory ubiera sie jak szaman - to ja juz nie mam pytan.
Tak juz jest, ze kazde wydarzenie, kazdy konflikt zbrojny; rodzi falę teorii spiskowych i jej wyznawców i „prorokóww”.

A co do korony- moim zdaniem jeden wielki fake...i proba wywrocenia Naszego dotychczasowego swiata do gory nogami....niee...nie lubie tego!
2020-04-22, 12:07 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Koronawirus vs. zloty, spoty, torowanie 2020 - przez zwir0 - 2020-04-22, 12:07 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->