Koronawirus vs. zloty, spoty, torowanie 2020
Autor Wiadomość
zwir0 Offline
Użytkownik

Kraków
RN12 '04

Liczba postów: 148
Reputacja: 0
RE: Koronawirus vs. zloty, spoty, torowanie 2020
(2020-04-25, 02:01 PM)shogun_zag napisał(a): @Mariusz ...
Acz chyba przełożył wesele na listopad i główna atrakcja i cel zlotu poszedł się rypać.
Nie mniej jednak mam cichą nadzieję, że przed wyborami zluzują i się spotkamy

@zwir0 ...
Czytaj uważnie, przecież personalnie do konkretnej osoby tego nie pisałem, chyba, że ... uderzyłem w stół i nożyce się odezwały Red_icon_twisted

Sokoro od 4-go maja "złagadzają obostrzenia" i można uprawiać sporty na obiektach otwartych, no to ...  Red_icon_banana
aaaa nie chce mi sie szarpać słownie bo te zaczepki marne - dajme se oba pancoki luz na zwieracz i bedzie gitez Red_icon_smile

bez nerwancji Red_icon_smile
(2020-04-25, 02:34 PM)zwir0 napisał(a):
(2020-04-25, 02:01 PM)shogun_zag napisał(a): @Mariusz ...
Acz chyba przełożył wesele na listopad i główna atrakcja i cel zlotu poszedł się rypać.
Nie mniej jednak mam cichą nadzieję, że przed wyborami zluzują i się spotkamy

@zwir0 ...
Czytaj uważnie, przecież personalnie do konkretnej osoby tego nie pisałem, chyba, że ... uderzyłem w stół i nożyce się odezwały Red_icon_twisted

Sokoro od 4-go maja "złagadzają obostrzenia" i można uprawiać sporty na obiektach otwartych, no to ...  Red_icon_banana
aaaa nie chce mi sie szarpać słownie bo te zaczepki marne - dajme se oba pancoki luz na zwieracz i bedzie gitez Red_icon_smile

bez nerwancji Red_icon_smile
@Shogun_zag - ewentualnie macie jakieś "swoje miejsca" na spotkania/zloty? i czy ktoś z Krk/Małopolski jest i jeździ na takowe? (wiem już, że Simon jest z moich rewirów)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-04-25, 02:47 PM przez zwir0.)
2020-04-25, 02:34 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Koronawirus vs. zloty, spoty, torowanie 2020 - przez zwir0 - 2020-04-25, 02:34 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->