Restart MotoGP sezonu 2020 co gdzie jak i dlaczego tak...o-)o
Autor Wiadomość
MReusz Offline
o-)o

Warszawa
RN12

Liczba postów: 382
Reputacja: 4
RE: Restart MotoGP sezonu 2020 co gdzie jak i dlaczego tak...o-)o
(2020-07-17, 07:02 PM)Koczis napisał(a): Rossi chyba przechodzi ciężkie chwile. 
Myślę że wynik dzisiejszych jazd to jednak głowa, a nie problemy z M1.
Ostatnio zawodnicy obstawiali kto będzie na którym miejscu i nikt nie dał Rossiemu nawet 5 miejsca.
Co więcej organizator przeoczyl że Rossi nie dostał tabliczki do zapisania swoich typów. Takie olanie legendy jak dla mnie. Widać było że jest mu smutno.

Odnosząc się do tej sytuacji podczas typowania, to ten Pan powinien zacząć rozdawać te pierdoły właśnie od Vale, pomijając już że legenda, 9 tytułów to samo to, że był z nich najstarszy po za tym zaraz obok Vale kolejne tytuły i MM93 trochę ci panowie już dla tego sportu zrobili. Nie mówię o nabijaniu ich już i tak wybujałego ego, ale o dobrym obyczaju godnego mistrza. Obserwuje tego rozdawacza kartoników już od wielu sezonów i za każdym razem jak go widzę to mnie ten Pan bardzo irytuje. Zwróćcie uwagę po wyścigu w jaki sposób przestawia zawodników w parku ferme. Jednym słowem panika w oczach i popędzanie, przestawianie z miejsca na miejsce bez żadnej finezji. Przychodzą mi inne słowa do głowy, ale nie przystoi w tak zacnym towarzystwie. Jeszcze się weekend nie zaczął i już Pan przestawiacz zdążył mnie zirytować hehe i rozbawić jednocześnie. Najlepszy jest moment, w którym się zorientował, że został Marc i Vale a on biedny tylko jeden kartonik hehehe Red_icon_cheesygrin ...o-)o
Reakcja Vinialesa na poziomie kolegi z ekipy no i dzięki Panu nieprzygotowanemu mamy kolekcjonerską wersję jeden kartonik jeden zespół dwa zakłady dwóch zawodników i wszystko to z autografami pięknie bardzo chcę hehe...o-)o
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-07-17, 10:51 PM przez MReusz.)
2020-07-17, 10:46 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Restart MotoGP sezonu 2020 co gdzie jak i dlaczego tak...o-)o - przez MReusz - 2020-07-17, 10:46 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->