Koniec pewnej idei w Gran Premio de Aragón ...o-)o
Autor Wiadomość
żaba Offline
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,138
Reputacja: 11
RE: Koniec pewnej idei w Gran Premio de Aragón ...o-)o
(2021-09-10, 03:33 AM)MReusz napisał(a): Cześć wszystkim...o-)o
Do niedawna myślałem, że sezon 2020 był sezonem trudnym, ale dzisiaj już wiem, że sezon 2021 może być ostatnim sezonem naszej wspólnej forumowej przygody.

Maćku tylko nie to, padnie ostatni bastion... Red_icon_cry

Vini skupił całą uwagę w ten weekend hehe, niech sobie razi chłopak... Red_icon_smoke
Po FP1 widać, że MM będzie mocny, Fabio 5/6, wspomniany Vini 15 i tego należy się pewnie spodziewać. Doctor gleba i raczej ogony, do czego nas już przyzwyczaił w sumie. 
Jeśli chodzi zaś o opony, to dla mnie skandal, nie mogą dziać się takie rzeczy  na etapie mistrzostw świata, że ktoś dostaje wadliwą oponę! Co to ma być za tłumaczenie, wypierdolić tego Michelina bo to nie pierwsza ich wpadka Red_icon_mad

Na koniec dodam, że wkurwia mnie ta cała sytuacja. Wszyscy kombinują, za wszystko teraz trzeba będzie płacić oddzielnie. Już nie liczy się, że płacisz (czasem nie mało) co miesiąc za jakąś tv i jej pakiet, teraz trzeba będzie płacić za wszystko oddzielnie. Piłka nożna od 22 roku idzie już tą drogą. Policzono, że jeżeli ktoś ogląda trzy ligi, to miesięcznie na samą piłkę nożną będzie musiał wydać około 120 zł. Red_icon_mad Tym sposobem sport jest już tylko i wyłącznie biznesem (od jakieś czasu się nim stawał ale nie do tego stopnia) a taki sport to ja pierdole, najwyżej nie będę oglądał. Pewnie i tak nikogo nie obchodzi moje zdanie i zdaję sobie z tego sprawę. Jednak gdyby nikt nie wykupił dostępów do tych platform, straty liczyli by w milionach...  Jednak nie ma się co łudzić, dobrze to już było Red_icon_rolleyes
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2021-09-10, 11:08 AM przez żaba.)
2021-09-10, 11:05 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Koniec pewnej idei w Gran Premio de Aragón ...o-)o - przez żaba - 2021-09-10, 11:05 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->