Yoshi 3/4 w rn22-czy konieczne programowanie
Autor Wiadomość
marider Offline
E=mc^2 ;]

Podlasie
Rn22 / EU

Liczba postów: 2,261
RE: Yoshi 3/4 w rn22-czy konieczne programowanie
Na krotka mete jak polatasz na 3/4 ukladu bez PC V czy Bazzaz'a to nic sie nie stanie, gorzej jak bedziesz dlugo jezdzil nie dostrojona R1 bo np mieszanke bedziesz mial na pelnym przelocie za uboga i po roku dwoch moze cos sie zaczac dziac z silnikiem, ale nie musi. Ja do mojej RN22 dla swietego spokoju dokupilem PC V i Autotune, ale sprzedalem i teraz nie mam nic bo sie zastanawiam nad Bazzaz'em lub reflashem Red_icon_tongue

brabus - kupiles same koncowki czy ten zestaw Yoshi z dcatem ktory Ci podeslalem? To i to na spokojnie zamontujesz, mi to zajmuje mniej niz 45 minut Red_icon_smile Zajrzyj w moj topic z wykresami z hamowni, zobaczysz na czym polegaja te dziury w R1kach..

Najprostsza a zarazem najtansza opcja odnosnie dobrania odpowiedniej mapy i wgrania jej bezposrednio do komputera bez potrzeby kupowania PC 3/ PC V czy innych zabawek -

Wyrwac swoje ECU z motocykla i wyslac tutaj: http://moto.allegro.pl/r1-2009-odblokowa...59982.html . Zapewniam ze gosc wie co robi i tez ma RN22, w sumie to sobie gadamy juz chyba ze 3 lata na temat R1ek (zawodowo zajmuje sie wtryskami oraz silnikami a motocykle to pasja, poza tym wyklada to i owo za granica w tych tematach, w koncu po cos sie te tytuly naukowe robi a PhD dobrze sie prezentuje Red_icon_wink ).

Ja swoje ECU do przestrojenia pod 3/4 Akrapovica wyslalem Mu w piatek, przesylke powrotna powinienem dostac za tydzien zeby ozywic potwora jeszcze bardziej po tym zabiegu choc bardzo mi sie teraz nie spieszy - na razie rehabilitacja kolanka jest wazniejsza niz R1 ktora sobie stoi i czeka Red_icon_smile Podsumowujac - odblokowana R1 bedzie jechala znacznie lepiej, ja mam wersje europejska, nie wiem jak Ty ale chcialbym na hamowni zobaczyc 170KM na kole po tym zabiegu co jest calkiem mozliwe do osiagniecia skoro bez modyfikacji komputera i na samym PC V mialem niemal 164,7 KM i 105,6Nm Red_icon_smile.

Aha, pisalem to juz w innym watku - RN19 tez sa poblokowane nawet jak sa cale w oryginale, restrykcje nakladane sa na komputer i w wersji USA i w Europejskiej Red_icon_tongue i ta sama procedure mozna zrobic dla starszych R1 2007-2008. XoXo - chcesz miec pare kuni wiecej? Atakuj Red_icon_cheesygrin
XoXo - jedyne co mogli Ci zrobic to podciagnac wolne obroty zeby falowania nie bylo przez podlaczenie takiego pizdryka z Yamahy ktory maja, przeciez w ASO nie maja pojecia o tuningu i dla nich ustawienie Power Commandera to juz zapewne czarna magia i nie lada sztuka aczkolwiek zamontowac go to jeszcze jakos rade dadza Red_icon_smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-08-23, 10:19 PM przez marider.)
2012-08-12, 08:12 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Yoshi 3/4 w rn22-czy konieczne programowanie - przez XoXo - 2012-08-12, 07:37 PM
RE: Yoshi 3/4 w rn22-czy konieczne programowanie - przez XoXo - 2012-08-12, 07:51 PM
RE: Yoshi 3/4 w rn22-czy konieczne programowanie - przez XoXo - 2012-08-12, 08:00 PM
RE: Yoshi 3/4 w rn22-czy konieczne programowanie - przez marider - 2012-08-12, 08:12 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->