marider
E=mc^2 ;]
Podlasie
Rn22 / EU
Liczba postów: 2,261
|
RE: mocowanie tablicy nad błotnikiem koła
W 2004 jak mnie we Wawce Policja zatrzymala na R6'03 w ktorej mialem tylna lampe zintegrowana z kierunkami (taki gadzet ktory w Polsce chyba jeszcze malo kto widzial bo ze zdziwieniem pytali co to i skad mam i ile kosztowalo i takie tam), to pogadali, popatrzyli, sprawdzili dokumenty i pojechali sobie dalej.. Fakt toche dawno temu bylo wiec moze juz sie przepisy pozmienialy ale jak mialem taka sama lampe "Clear Alternatives" i w mojej RN09 i RN19 to nikt problemow nie robil. Wazne zeby kierunkowskazy widoczne byly a nie zlewaly sie w jedno razem ze stopem/postojowka. Jak sie ktos uprze to polecam tylne lampy Custom LED Blaster-X - jest na bardzo mocnych diodach i z daleka widoczna nawet w pelnym sloncu ale trzeba ja sciagac z USA (w obecnej RN22 zrezygnowalem ze zintegrowanej lampy i wsadzilem tylko modulator z 10-ma roznymi sekwencyjnymi ustawieniami swiatla stopu plus zwykle LEDowe kierunkowskazy i przekaznik zeby to mrugalo w normalnym tempie).
Odnosnie tablic to bardziej Policja sie czepia ale popieram bo zaginanie blach tez uwazam za wioche..
malikowy - kup jakies normalne mocowanie tablicy Evotecha, R&G czy cos - bedzie fajnie wygladalo i z podswietleniem do ktorego sie nie przyczepi zaden diagnosta na badaniach techn. Nie bedziesz mial jej usyfionej nawet jak gume spalisz ani amor jej nie wybije jak slusznie XoXo zauwazyl.
|
|
2012-09-29, 10:54 PM |
|