hmmmmmmmm ja jestem i za i przeciw

hehehehhehheheheh
Przeciw z racji tego iz Yamaha aktualnie sprawia wrazenie jakby nie wiedziala w jakim kierunku isc z technologia , dopiero co (moze nie dopier bo od 2009 ) wjechali z crossplane i co? i juz ? koniec ? tego sie obawialem z rn22 wejdzie nowy silnik i next model juz bedzie znowu 4 cylindry lub jeszcze cos innego :/ ... to tak jakby hmmmm " sorry drodzy wielbiciele naszej marki ale zrobilismy hujowke to zastepujemy ja czyms innym po 5-ciu latach i bujajcie sie ... kupcie nowsze " ...... Szczerze mialem nadzieje ze yamaha jak juz weszla w ten crossplane to bedzie to udoskonalac a tak od razu mi osobiscie wydaje sie ze tak jak wspomnialem zjebali model, naciagali 5 lat ludzi i ... " ale nic sie nie stało " ... hehehehehehhe
ZA . Za z tego powodu ze jesli takowy silnik 3 cylindrowy ma miec powiedzmy katalogowo z 210KM i duzy moment to jasne czemu nie !!!!!!! MOCCCCCCCCCCCCCCY !!!!! heheheheehhe wspominam o mocy min.210 KM gdyz najblizszy czas produckji modelu z 3 cyl to dopiero 2014 rok bo na 2013 sa juz noce malowania rn22 wiec na ten rok odpada nowa wersja .
Moja złość jest głównie skierowana na brak nowego modelu na rok 2013 ..... bo aktualnie po tym NEWsie to sorry ale majac $$$ na nowa r1 to odpusciłbym majac swiadomosc ze crossplane to juz historia .
Silnik silnik i jeszcze raz silnik jasne serce motUra ale jeszcze jedna prosba do Yamaszki to niech wroci zajebista "kreska" modeli rn12 , rn19 finezja , subtelnosc i fap fap fap fap
w skrucie za BOOOO... jak bedzie miala 1000000KM i 1000000NM to bedzie gittara .
przeciw bo rn22 w takim ukladzie to nieudany model .
gdybyłbym szczesliwym posiadaczem rn22 to rozmawiajac z szefem projektu nowej R to cytujac K.Durczoka powiedziałbym ... " RURKU nie wkurwiaj mnie "
http://www.youtube.com/watch?v=W479P3zXu...re=related
Wyobrazcie sobie taka rozmowa zamiast " stół " wrzucic " R1rn22" heeheheheeh aaaaaaaaa hahahahaha "ajakby gówno lezało....." aaaaaaaahahahahahahaahh wiem wiem głupi jestem ja k but .
Edytuje tego posta chyba 5 x .
Moze nie ten dział ale wkurwiłem sie ....... polecam promocja w lidlu czerwony jasiel 1L 50zł !!!!!!!
Na smutno sie zrobie i CP ! ! ! ! ! !
Co to kurwa ma byc 3 cyl ......... kolejny marketingowe cóś !!!!!
składam CV do yamahy ! next model = Rpierwszy z turboprężynka ! ! ! ! i na gaaaz !!!!!!!!!